Libnet.ro
UNICEF

05:45

Autoturism fara drept de circulatie, depistat la Foltesti

Adevărul Adevărul,
Autoturism fara drept de circulatie, depistat la Foltesti

In urma unei actiuni specifice desfasurate de politistii de frontiera galateni, un cetatean roman, s-a ales cu dosar penal, dupa ce a fost depistat la volanul unui autoturism al carei inspectii tehnice periodice era expirata si asigurarea auto de raspundere civila obligatorie era falsa. continuă pe Adevărul

Cel putin sase morti in urma unei deflagratii, in Argentina. Vezi ce s-a intamplat.

Cel putin sase persoane au murit, iar alte 58 au fost ranite in urma unei explozii produsa marti intr-o cladire de zece etaje din orasul argentinian Rosario, conform unui nou bilant furnizat de autoritati,informeaza Mediafax. Fatada cladirii situata in Rosario, un oras de 1,2 milioane de locuitori, al treilea ca marime din Argentina, s-a prabusit in urma deflagratiei. Sase persoane au murit pe loc, iar cel putin alti 58 de locatari au fost raniti. La locul incidentului au fost trimise .

Cinci morti si 20 de raniti in urma unei scurgeri de amoniac la o uzina din Ucraina

Cinci persoane au murit, iar 20 au fost ranite marti, din cauza unei scurgeri de amoniac la o uzina de ingrasaminte minerale din estul Ucrainei. Scurgerea de amoniac s-a produs la ora locala 14. 20, ora .

100 de taximetristi din Bucuresti au fost sanctionati in urma unei razii a Politiei Rutiere

Soferii de taxi din Capitala au avut o noapte plina. Si nu pentru ca au avut clineti prea multi ci din cauza unei razii a politiei rutiere. Zeci de mascati si angajati SPIR au impanzit centrul vechi al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )