Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce avantaje are o companie care face parte dintr-o platforma de tip Marketplace

Adevărul Adevărul,
Ce avantaje are o companie care face parte dintr-o platforma de tip Marketplace

EMAG ofera oricarui comerciant posibilitatea de a-si lista oferta de produse si de a vinde online catre o baza impresionanta de clienti. continuă pe Adevărul

VALERIU GHEORGHITA: Studentii la medicina ar putea face parte din echipele de vaccinare

Studentii la medicina ar putea face parte din echipele de vaccinare, a declarat, marti, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, care a precizat ca s-a intalnit cu rectorii universitatilor de profil pentru a stabili un acord in acest sens.

Alexandru Nazare (MF): Trebuie sa ne gandim la ratiunea in care face ANAF controale Vrea sa participe personal la consultarile ANAF cu mediul de afaceri

Trebuie sa ne gandim la ratiunea in care face ANAF controale si a distributiei de resurse pentru aceste controale, care trebuie orientate in functie de rezultat, a declarat Alexandru Nazare, ministrul Finantelor, intr-o conferinta organizata de cursdeguvernare. ro. intarirea analizei de risc din ANAF mi se pare importanta. Pe baza asta trebuie orientate controalele, a spus el.

Medicii din Romania, in alerta. Sindromul post-Covid care face ravagii in randul copiilor. Ce se intampla in spitale

Medicii trag un semnal de alarma cu privirea exploziei de cazuri Covid-19 in randul copiilor. Potrivit specialistilor, aceasta crestere alarmanta poate avea legatura cu socializarea din timpul sarbatorilor de iarna. Din pacate, un fenomen ingrijorator ii face pe medici sa fie reticenti cu privire la formele usoare de Covid-19 care se manifestau la inceputul pandemiei.

Editiadedimineata.ro: Face parte din limba noastra. inseamna om. Despre tigan sau rom, vesnica discutie, cu activista roma Carmen Gheorghe

Cine se lupta pentru drepturile femeilor rome, cine le reprezinta si le poate schimba viata? intrebari la care poate raspunde Carmen Gheorghe, activista si presedinta Asociatiei E-Romnja din 2012. Si o face, intr-un dialog cu Lucian Mindruta, la Digi 24, la emisiunea Editia de dimineata, realizata in parteneriat cu site-ul editiadedimineata. ro.

Ministrul Finantelor, Alexandru Nazare: Trebuie sa ne gandim la ratiunea in care face ANAF controale

Alexandru Nazare, ministrul Finantelor, a declarat ca, atunci cand vine vorba de controalele ANAF va trebui analizata ratiunea in care se fac aceste controale si distributia de resurse care trebuie orientate in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )