Libnet.ro
UNICEF

08:45

Avem cel mai ieftin lapte din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avem cel mai ieftin lapte din UE

Tara noastra are cea mai mic pret al laptelui la poarta fermei din Uniunea Europeana UE), dupa ce acesta a scazut cu 7% in primele trei luni ale acestui an, potrivit ultimelor date disponibile pe platforma Observatorului European pentru Piata Laptelui din cadrul Comisiei Europene CE). continuă pe Ziarul Bursa

Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din 2008

Actiunile societatilor tranzactionate la bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent ieri, ajungand la cel mai ridicat nivel din 2008, in conditiile in care titlurile bancilor italiene au crescut dupa ce partidul premierului Matteo Renzi a castigat alegerile pentru Parlamentul European.

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala. Banca Nationala a anuntat astazi un curs de referinta de 4. 4099 de lei pentru un euro, cu 0,65 de bani mai mic decat cel.

Cel mai gras om din lume, cantarind aproximativ 400 de kilograme, a incetat din viata

Mexicanul Manuel Uribe Garza, considerat cel mai gras om din lune, a decedat luni, inMonterrey, in urma unor complicatii renale, scrie El Tiempo. Meme, asa cum il alintau prietenii sai, slabise in ultimii.

Actiunile europene au inchis la cel mai ridicat nivel din ianuarie 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel atins dupa ianuarie 2008. Acestea au fost sustinute de avansul titlurilor bancilor italiene ca efect al succesului.

HOT! Este cel mai PROASPAT CUPLU din SHOWBIZ! Vezi AICI despre cine este vorba!

Sunt tineri, frumosi, talentati, doi dintre cei mai iubiti artisti din Marea Britanie. Dupa numeroase speculatii aparute in presa, intr-un.

Avertizari de furtuna in mai multe judete din tara. Vezi aici zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dupa-amiaza noi atentionari nowcasting COD GALBEN de furtuna pentru judetele Bistrita-Nasaud, Satu Mare, Alba, Harghita, Constanta si Galati. in nordul,.

Avertizari de furtuna in mai multe judete din tara. Vezi aici zonele vizate

Meteorologii au emis noi avertizari de tip cod galben de furtuna. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in judetul Ilfov localitatile Berceni, Jilava, Chiajna, Ciorogirla, Gradinari, Mihailesti,.

Meteo. Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla duminica sub Cod galben de furtuni fiind asteptate inclusiv caderi de grindina.

Meteo. Cod galben de furtuni si grindina pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, sambata, sub Cod galben de furtuni fiind anuntate descarcari electrice, grindina si cantitati de precipitatii ce pot depasi izolat 25 de litri pe metru patrat.

UPDATE Cod galben de furtuni si grindina pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, sambata, sub Cod galben de furtuni fiind anuntate descarcari electrice, grindina si cantitati de precipitatii ce pot depasi izolat 25 de litri pe metru patrat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )