Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cel mai gras om din lume, cantarind aproximativ 400 de kilograme, a incetat din viata

B1 B1,
Cel mai gras om din lume, cantarind aproximativ 400 de kilograme, a incetat din viata

Mexicanul Manuel Uribe Garza, considerat cel mai gras om din lune, a decedat luni, inMonterrey, in urma unor complicatii renale, scrie El Tiempo. Meme, asa cum il alintau prietenii sai, slabise in ultimii. continuă pe B1

Baschet Romania: Finala Ligii Nationale, disputata dupa sistemul cel mai bun din 5 jocuri

Finala Ligii Nationale din acest an se va disputa intre echipele CSU Asesoft Ploiesti si CSM Oradea. Sistemul folosit va fi cel mai bun din 5 meciuri, acestea urmand sa aiba loc intre 31 mai - 12 iunie. Finala mica se va disputa dupa sistemul cel mai bun din trei partide.

Cele mai frumoase veliere din lume, admirate in Constanta

Niciodata in Portul Constanta nu au acostat nave mai frumoase. in aceste zile, Regata Marilor Veliere a adunat in dana zero 13 dintre cele mai spectaculoase nave cu panze. Printre ele, legendarul bric Mircea, care a implinit 75 de ani, la impresionantul velier rusesc Sedov, cel mai mare din lume. Zeci de mii de constanteni au tinut sa le viziteze. Organizatorii au oferit si posibilitatea de a urca la bord, astfel ca in primele doua zile ale evenimentului s-au format cozi uriase, mai ales la Mircea si Sedov.

Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din 2008

Actiunile societatilor tranzactionate la bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent ieri, ajungand la cel mai ridicat nivel din 2008, in conditiile in care titlurile bancilor italiene au crescut dupa ce partidul premierului Matteo Renzi a castigat alegerile pentru Parlamentul European.

Ministerul Sanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva un copil de 11 ani

MinisterulSanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva viata unei fetite de 11 ani care sufera de purpura trombocitopenica, boala ce determina scaderea dramatica.

Cele mai frumoase corabii din lume ridica ancora. isi iau ramas-bun mergand de-a lungul coastei Constantei

Promenada din Constanta a avut, de cateva zile, ca destinatie dana de pasageri a portului. La cheu sunt acostate pana astazi, inclusiv, cele mai frumoase corabii din lume, care participa la prima regata a Marii Negre.

VIDEO Cele mai frumoase corabii din lume ridica ancora. isi iau ramas-bun mergand de-a lungul coastei Constantei

Promenada din Constanta a avut, de cateva zile, ca destinatie dana de pasageri a portului. La cheu sunt acostate pana astazi, inclusiv, cele mai frumoase corabii din lume, care participa la prima regata a Marii Negre. Velierele ridica ancora si pleaca intr-o parada de-a lungul coastei Constantei.

FOTO VIDEO Cele mai frumoase corabii din lume ridica ancora. isi iau ramas-bun mergand de-a lungul coastei Constantei

Promenada din Constanta a avut, de cateva zile, ca destinatie dana de pasageri a portului. La cheu sunt acostate pana astazi, inclusiv, cele mai frumoase corabii din lume, care participa la prima regata a Marii Negre. Velierele ridica ancora si pleaca intr-o parada de-a lungul coastei Constantei.

Regata Marii Negre se incheie la Constanta. Cele mai mari veliere din lume, asteptate la linia de sosire

Regata Marii Negre se va incheia, in acest week-end, in portul Constanta, 13 dintre cele mai mari nave cu vele din lume urmand sa treaca linia de sosire a competitiei.

Maxim: Candice Swanepoel, cea mai sexy femeie din lume

Motive de bucurie pentru Candice Swanepoel. Supermodelul de la Victorias Secret a fost numita cea mai sexy femeie din lume de catre revista Maxim.

Cel mai nou virus de Facebook si Yahoo Messenger pacaleste utilizatorii in cel mai politicos mod cu putinta, avertizeaza Bitdefender

Sute de sisteme au fost infectate cu cel mai recent troian de mesagerie instanta care foloseste ingineria sociala politicoasa si versete biblice in procesul de decriptare a datelor, anunta Bitdefender.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )