Libnet.ro
UNICEF

07:30

Avertisment ONU: efectele schimbarilor climatice, mai rapide decat estimarile stiintifice

România Liberă România Liberă,
Avertisment ONU: efectele schimbarilor climatice, mai rapide decat estimarile stiintifice

Efectele schimbarilor climatice se manifesta mai repede decat a prevazut comunitatea stiintifica, fapt pentru care guvernele ar trebui sa ia masuri imediat, a avertizat joi Programul Natiunilor Unite pentru Mediu UNEP), relateaza EFE, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Goldman Sachs: Criza petrolului s-a terminat mult mai devreme decat se astepta toata lumea. Acum productia este mai mica decat cererea

Pretul petrolului a crescut luni cu 2%, pana la 48,71 de dolari pe baril, dupa ce o serie de explozii la instalatiile petroliere din Nigeria si incendiul din Canada au redus puternic productia mondiala, astfel ca cererea este acum mai mare decat productia, scrie Reuters.

Cum a ajuns Alexandra Harra sa aiba posteriorul mai mare decat Kim Kardashian

Alexandra Harra, fiica parapsihiologului Carmen Harra, este comparata cu celebra Kim Kardashian, avand posteriorul mai voluminos si mai bombat decat vedeta de reality show. Alexandra dezvaluie cum a ajuns sa aiba aceasta silueta pe care o afiseaza cu mandrie pe retelele de socializare.

Cristian Busoi: Romania aloca pentru cercetare - dezvoltare de 20 de ori mai putin decat media Uniunii Europene

Cheltuielile pentru cercetare-dezvoltare in Romania sunt de 20 de ori mai mici decat media Uniunii Europene, a declarat, marti, europarlamentarul Cristian Busoi.

Cand dragostea nu este de ajuns: 9 lucruri mai importante decat iubirea intr-o relatie

Intr-o relatie, exista multe lucruri mai importante decat dragostea, atat de esentiale pentru legatura dintre doua persoane incat sentimentele de iubire, oricat de intense, nu pot compensa lipsa lor.

Oamenii de stiinta au creat lemnul transparent, mai puternic decat sticla

Cercetatorii de la Universitatea din Maryland au reusit sa inlature culoarea si elementele chimice din lemn, facandu-l perfect transparent. Rezultatul e un material mai puternic si mai izolator decat sticla, precum si mai biodegradabil decat plasticul. Proiectul a fost publicat in revistaAdvanced Materialssi a fost condus deLiangbing Hu. Experimentul a implicat fierberea lemnului in apa, [].

Dacian Ciolos, despre primele sase luni de guvernare: Au fost interesante, dar grele. Mai grele decat am crezut. As da Guvernului nota sapte, cu indulgenta

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca primele sase luni de guvernare i s-au parut interesante, dar mai grele decat a crezut, informeaza Agerpres. Totodata, seful Executivului a precizat ca, daca.

Serviciile secrete romanesti de astazi, de cel putin sase ori mai numeroase decat Securitatea lui Nicolae Ceausescu

Serviciile secrete romanesti din acest moment sunt de cel putin sase ori mai numeroase fata de Securitatea din timpul lui Nicolae Ceausescu. Jurnalistii de la Flux 24 au ajuns la aceasta concluzie.

Romania, locul in care conexiunea la internet este mai facila decat apa curenta

In urma raportului Eurostat, publicat in luna ianuarie a acestui an, 38,1% din locuintele din tara noastra au WC in curte, Oltenia fiind regiunea din Uniunea Europeana cu cel mai mic numar de WC i.

in primele 4 luni, am incasat cu 1,6 miliarde de lei mai mult decat in ianuarie-aprilie 2015

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a incasat, in primele patru luni din acest an, venituri la bugetul de stat cu 1,6 miliarde de lei peste cele consemnate in perioada similara a anului 2015 si a recuperat mai mult de trei sferturi din reducerea de TVA, atat cota generala, cat si cota pentru produsele agroalimentare, a declarat, azi, presedintele ANAF, Dragos Doros, potrivit unor surse din presa.

Doros (ANAF): in primele patru luni din 2016 am incasat cu 1,6 miliarde de lei mai mult decat in perioada similara din 2015

ANAF a incasat in primele patru luni ale acestui an venituri cu 1,6 miliarde de lei mai mari in perioada similara a anului trecut, a declarat Dragos Doros, presedintele Agentiei, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )