Libnet.ro
UNICEF

11:31

Avertisment: Statele UE risca sa se confrunte cu atacuri teroriste

România Liberă România Liberă,
Avertisment: Statele UE risca sa se confrunte cu atacuri teroriste

Coordonatorul Uniunii Europene pentru Combaterea terorismului, Gilles de Kerchove, a avertizat ca tarile europene risca sa se confrunte cu alte atacuri similare celui comis la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, astfel ca autoritatile trebuie sa coopereze pentru a evita astfel de incidente . continuă pe România Liberă

Oficial UE: Europa trebuie sa se pregateasca pentru atacuri teroriste

Statele Uniunii Europene se pot confrunta in orice moment cu alte atacuri similare celui comis la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, avertizeaza coordonatorul Uniunii Europene pentru Combaterea terorismului, Gilles de.

Raport Europol cu privire la situatia terorismului la nivel european: Franta, tara din UE cu cele mai multe atacuri teroriste

Franta este tara in care anul trecut au avut loc cele mai multe atacuri teroriste sau infractiuni legate de terorism din intreaga Uniune Europeana, potrivit celui mai recent raport Europol.

Franta este tara din UE cu cele mai multe atacuri teroriste petrecute in 2013

Tara care in 2013 s-a confruntat cu cele mai multe atacuri teroriste sau infractiuni legate de terorism din intreaga Uniune Europeana este Franta, anunta cel mai recent raport Europol. Astfel, din totalul de 152.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )