Libnet.ro
UNICEF

07:45

Avertismentul cercetatorilor: Pamantul va ramane fara noapte, din cauza poluarii cu lumina artificiala

Antena3 Antena3,
Avertismentul cercetatorilor: Pamantul va ramane fara noapte, din cauza poluarii cu lumina artificiala

Pamantul ramane fara noapte, din cauza poluarii cu lumina artificiala, spun cercetatorii. Mai multi oameni de stiinta au analizat imaginile surprinse de sateliti, care confirma o poluare. continuă pe Antena3

SCANDAL intre Primaria Afumati si Compania de Drumuri din cauza unui parapet

Scandal intre Primaria Comunei Afumati si Compania de Drumuri din cauza montarii unui parapet metalic. Primaria a amendat cu suma de 100. 000 lei C. R fosta CNADNR) pentru executarea fara.

Kovesi: Prejudicii de 188 milioane de euro in dosare de abuz in serviciu nu mai pot fi recuperate din cauza deciziei CCR

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus marti seara, la o dezbatere organizata de Grupul pentru Dialog Social, ca in acest an, din cauza deciziei Curtii Constitutionale de redefinire a abuzului in serviciu, 245 de dosare au fost clasate, iar prejudicii de 188 de milioane de euro din aceste dosare nu mai pot fi recuperate, intrucat faptele nu mai pot fi cercetate. Kovesi afirma ca abuzul in serviciu este un tip de infractionalitate repetitiva, generalizata cand este vorba despre achizitii publice.

Prejudicii de 188 milioane de euro in dosare de abuz in serviciu nu mai pot fi recuperate din cauza deciziei CCR

Din cauza deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) de redefinire a abuzului in serviciu, peste 200 de dosare au fost clasate in acest an, iar prejudicii de 188 de milioane de euro din aceste dosare nu mai pot fi recuperate, intrucat faptele nu mai pot fi cercetate, a declarat in aceasta seara procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

Busoi: Bucurestiul a pierdut cursa pentru gazduirea Agentiei Europene a Medicamentului din cauza unui lobby prost si a unui dosar intocmit superficial

Bucurestiul a pierdut cursa pentru gazduirea Agentiei Europene a Medicamentului din cauza unui lobby prost si a unui dosar intocmit superficial, pe colt de masa, acuza europarlamentarul liberal Cristian.

Craiova ramane fara victorie la Botosani

FC Botosani a invins-o pe CSU Craiova, cu 1-0, vineri seara, intr-un meci din etapa a 19-a a Ligii 1 Betano, astfel ca oltenii raman fara punct obtinut la Botosani in cinci meciuri.

Cod galben de ceata in 17 judete in urmatoarele ore, pe mai mai multe sosele circulatia fiind ingreunata din cauza vizibilitatii reduse

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru 17 judete din intreaga tara, fiind anuntata scaderea vizibilitatii in unele locuri si sub 50 de kilometri la ora. Pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, pe Autostrada Soarelui si pe A3, dar si pe drumuri nationale din mai multe judete politistii anunta ca se circula cu dificultate.

FOTO Ornamentele de iarna din Filiasi au devenit virale pe net din cauza asemanarii cu un obiect de lenjerie intima. Cum reactioneaza primarul orasului

Cateva ornamente de iarna din Filiasi au devenit virale pe net din cauza asemanarii cu un obiect de lenjerie intima, respectiv o pereche de chiloti. Contactat de HotNews. ro, primarul orasului, Iie Gheorge, sustine ca este vorba despre o comparatie rautacioasa.

Crima cumplita in Satu Mare. Familie ucisa in propria casa, din cauza banilor

Trei persoane din comuna Apa, judetul Satu Mare, au fost gasite moarte, vineri dimineata, in propria locuinta. in casa au fost gasiti decedati un barbat, sotia acestuia si mama.

Prunul transgenic testat la Bistrita nu poate fi cultivat din cauza CE - webPR

Virusul Plum Pox PPV), cunoscut si sub numele de Sharka, este endemic in Romania. El afecteaza in mod special prunii, dar si alte specii samburoase, precum piersicii si caisii. Nu exista niciun fel de tratament impotriva sa. Infestarea cu acest virus face ca fructele sa nu mai acumuleze decat o cantitate mica de zaharuri si sa cada din pom inainte de vreme. Majoritatea fructelor prezinta pe ele inele verzi, unde pulpa este mai densa si mai acra.

Ursii polari stau mai mult pe uscat, din cauza incalzirii climatice: Peste 200 de animale s-au adunat pe insula Wrangel, pentru a manca din carcasa unei balene esuate

Turistii veniti sa admire peisajele inghetate ale Arcticii rusesti au crezut la inceput ca vad mici blocuri de gheata pe mal. In realitate, era vorba de 200 de ursi polari in plin festin, in timp ce se hraneau din carcasa unei balene, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )