Libnet.ro
UNICEF

19:45

Avertismentul lui Rogozin: Rusia pregateste sanctiuni impotriva persoanelor care au perturbat vizita la Chisinau

Antena3 Antena3,
Avertismentul lui Rogozin: Rusia pregateste sanctiuni impotriva persoanelor care au perturbat vizita la Chisinau

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin a declarat sambata, in cadrul unui interviu, ca Rusia pregateste sanctiuni impotriva persoanelor care au perturbat vizita acestuia in Moldova,. continuă pe Antena3

Rusia pregateste sanctiuni speciale pentru oficialii romani care au impiedicat vizita lui Rogozin la Chisinau

Rusia va pregati sanctiuni impotriva celor care au impiedicat vizita vicepremierului rus Dmitri Rogozin in Republica Moldova.

Rusia retaliaza: Rogozin anunta sanctiuni impotriva persoanelor care au blocat accesul aeronavei sale in spatiul aerian romanesc

Blocarea de catre autoritatile romane a accesului aeronavei vicepremierului Dmitri Rogozin in spatiul aerian romanesc in drumul sau spre Chisinau se pare ca nu va ramane fara.

Rogozin sustine ca Rusia pregateste sanctiuni speciale impotriva celor care i-au impiedicat vizita in Republica Moldova

Rusia va pregati sanctiuni speciale impotriva celor care au impiedicat vizita vicepremierului rus in Republica Moldova, a declarat Dmitri Rogozin intr-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya 24.

SUA: Camera Reprezentantilor a votat pentru aprobarea unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, Iranului si Coreei de Nord

Camera Reprezentantilor din Statele Unite a votat pentru aprobarea unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, Iranului si Coreei de Nord, in ciuda obiectiilor presedintelui Donald Trump fata de legislatie, relateaza Reuters.

Rogozin fierbe. Rusia ameninta cu sanctiuni speciale pentru cei care au impiedicat vizita vicepremierului rus in Republica Moldova

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a declarat, intr-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya 24, ca va fi sigur un raspuns impotriva persoanelor care au hotarat sa impedice vizita sa in Republica Moldova si ca dupa ce Rusia va determina cu exactitate cine sunt aceste persoane vor fi sanctiuni speciale.

Camera Reprezentantilor adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei care includ posibilitatea de represalii impotriva companiilor europene care lucreaza la gazoductele rusesti / Ar putea fi vizate OMV, Engie sau Shell

Camera Reprezentantilor din Congresul american a adoptat marti, cvasi-unanim, o propunere legislativa care sanctioneaza Rusia, Iranul si Coreea de Nord si care include o forma inedita de represalii, care permite sanctionarea companiilor europene care lucreaza pentru construirea gazoductelor ce vin din Rusia, scrie AFP. Ar putea fi vizati astfel francezii de la Engie, germanii de la Uniper ex-EON) si Wintershall BASF), austriecii de la OMV si anglo-olanedezii Shell.

SUA: Camera Reprezentantilor adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei care includ posibilitatea de represalii impotriva companiilor europene care lucreaza la gazoductele rusesti / Ar putea fi vizate OMV, Engie sau Shell

Camera Reprezentantilor din Congresul american a adoptat marti, cvasi-unanim, o propunere legislativa care sanctioneaza Rusia, Iranul si Coreea de Nord si care include o forma inedita de represalii, care permite sanctionarea companiilor europene care lucreaza pentru construirea gazoductelor ce vin din Rusia, scrie AFP. Sanctiunile trebuie votate si de Senat si, pentru a fi declansate, e nevoie de aprobarea presedintelui Trump. Ar putea fi vizati astfel francezii de la Engie, germanii de la Uniper ex-EON) si Wintershall BASF), austriecii de la OMV si anglo-olanedezii Shell.

Proiectul de lege care prevede sanctiuni impotriva Moscovei a ajuns la presedintele SUA, Donald Trump

Proiectul de lege adoptat de Congresul SUA privind intarirea sanctiunilor impotriva Rusiei a auns la Casa Alba, unde presedintele american trebuie sa-l semneze sau sa-l blocheze folosind dreptul de veto.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )