Libnet.ro
UNICEF

16:45

Avertizare cod galben de ceata pentru 20 judete din tara

B1 B1,
Avertizare cod galben de ceata pentru 20 judete din tara

Meteorologii au emis, duminica seara, o avertizare cod galben de ceata pentru 18 judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 18:00 si 23:00. Sub. continuă pe B1

Avertizare cod galben de ceata pentru 18 judete din tara

Meteorologii au emis, duminica seara, o avertizare cod galben de ceata pentru 18 judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 18:00 si 23:00. Sub.

METEO Cod galben de ceata pentru trei judete din tara

Ceata persista si sambata in Romania, astfel ca meteorologii au emis avertizari de Cod galben valabile pentru trei judete. Din cauza fenomenelor meteo, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri.

METEO Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 20 de judete. Alte trei judete sunt sub avertizare de vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, Cod galben de vant si de ceata. Astfel, Bucurestiul si 20 de judete din tara se afla sub avertizare de ceata, iar trei judete sunt sub avertizare de vant.

METEO Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 20 de judete. Alte trei judete se afla sub avertizare de vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, cod galben de vant si de ceata. Astfel, Bucurestiul si 20 de judete din tara se afla sub avertizare de ceata, iar trei judete sunt sub avertizare de vant.

UPDATE Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 11 judete. Alte trei judete se afla sub avertizare de vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, cod galben de vant si de ceata. Astfel, Bucurestiul si 20 de judete din tara se afla sub avertizare de ceata, iar trei judete sunt sub avertizare de vant.

METEO Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 15 judete. Alte trei judete se afla sub avertizare de vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, cod galben de vant si de ceata. Astfel, Bucurestiul si 15 judete din tara se afla sub avertizare de ceata, iar trei judete sunt sub avertizare de vant.

Cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte 18 judete, inclusiv autostrazile A1 si A2

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceata pentru prima parte a acestei zile in mai multe zone din tara, inclusiv municipiul Bucuresti drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2.

Avertizare cod galben de ceata pentru judetele Bacau, Vrancea si Vaslui

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru trei judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Sub incidenta codului intra judetele Bacau, Vrancea si.

Cod galben de ceata si burnita in 10 judete si in Municipiul Bucuresti

Meteorologii au emis, duminica dimineata, o atentionare cod galben de ceata si vizibilitate redusa pentru 10 judete si Municipiul Bucuresti, valabil pana la ora 15:05.

ANM: Cod galben de ceata pentru noua judete

Meteorologii au emis, duminica, doua avertizari cod galben de ceata pentru noua judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Prima avertizare a intrat in vigoare la 0ra 14:00 si este.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )