Libnet.ro
UNICEF

20:00

Avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

B1 B1,
Avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, marti dimineata, o avertizare cod galbend e ceata pentru mai multe judete din tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea a intrat in vigoare la ora 10:0. continuă pe B1

ANM: Cod Galben de ceata pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare cod galben de ceata pentru 13 judete din tara, valabila sambata dimineata, incepand cu ora 7. 00, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri, potrivit surselor de presa.

COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Administratia nationala de meteorologie a emis o avertizare cod galben de ceata pentru 13 judete din tara, valabila sambata dimineata, incepand cu ora 7. 00, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub.

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Mai multe avertizari de Cod galben de ceata au fost emise, duminica dimineata, de meteorologi. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri, iar local se va depune chiciura.

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Cum va fi vremea de Craciun

Mai multe avertizari de Cod galben de ceata au fost emise, duminica dimineata, de meteorologi. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri, iar local se va depune chiciura. Specialistii au anuntat ca de Craciun nu vom avea parte de zapada, iar vreme va fi mai calda decat in mod normal.

Avertizare cod galben de ceata in Capitala si alte 15 judete

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru Capitala si alte 15 judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea vizeaza municipiul Drobeta Tur.

Avertizare cod galben de ceata in Capitala si alte 20 judete

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru Capitala si alte 15 judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea vizeaza municipiul Drobeta.

Avertizare cod galben de ceata pentru 24 de judete si Bucuresti

Adiministratia Nationala de Meteorologie a lansat, luni, mai multe avertizari cod galben de ceata pentru Capitala si alte 24 de judete. Prima avertizare a intrat in vigoare la ora 10:00 si este valabila.

Avertizare COD GALBEN de ceata.

Administratia nationala de meteorologie a emis o avertizare cod galben de ceata pentru 15 judete din tara, valabila sambata dimineata, incepand cu ora 7. 00, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri, potrivit Mediafax. In intervalul orar 8:00 - 11:00, codul galben de ceata acopera si judetul Brasov, local, inclusiv municipiul Brasov si DN1. Intre aceleasi ore ale diminetii avertizarea meteorologilor este emisa si pentru arii extinse in judetele Calarasi si Ialomita, inclusiv .

Avertizare cod galben de ceata: Sunt vizate 15 judete si Capitala

Meteorologii au emis, marti, un nou cod galben de ceata ce vizeaza Bucurestiul si alte 15 judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 12:00.

Cod galben de ceata pentru 11 judete, pana la ora 15.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, noi atentionari cod galben de ceata valabile, pana la ora 15. 00 in 11 judete.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )