Libnet.ro
UNICEF

07:45

Avertizare meteo: Cod Galben de vant puternic si ninsoare viscolita

Antena3 Antena3,
Avertizare meteo: Cod Galben de vant puternic si ninsoare viscolita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vant puternic si ninsoare viscolita valabila sambata noaptea, in centrul tarii. Codul este valabil pana la. continuă pe Antena3

Nou avertisment meteo: Cod galben de vant puternic si ploi in sapte judete, in urmatoarele ore

Meteorologii au emis, vineri, noi atentionari nowcasting Cod galben de vant si ploi, valabile in orele urmatoare, in sapte judete din Dobrogea si Moldova. Conform prognozei de specialitate,.

Cod galben de vant puternic si ninsori in 17 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, o atentionare cod galben de intensificari ale vantului, ninsori si strat de zapada, valabila in 17 judete pana in dupa-amiaza aceleiasi zile, la ora 14:00.

Avertisment meteo: Cod galben de ploi, ninsori si vant in 19 judete din estul, centrul si nordul tarii

Nouasprezece judete din estul, centrul si nordul tarii au intrat, joi dimineata, sub avertizare cod galben de ninsori, ploi si vant. in regiunile estice si centrale, cantitatile de apa vor.

Cod galben de vant puternic si ninsori in 17 judete, pana dupa-amiaza

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, o atentionare cod galben de intensificari ale vantului, ninsori si strat de zapada, valabila in 17 judete, pana.

ANM: Cod galben de vant si ninsori pentru 16 judete, pana la ora 14:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare Cod galben de vant puternic, ninsori si strat de zapada pentru 16 judete din nordul, estul si centrul tarii, valabila pana la ora 14:00.

Pericol de inundatii in Gorj. Hidrologii au emis avertizare de Cod Galben

O atentionare Cod galben de inundatii, valabila incepand din dimineata zilei de miercuri si pana pe 21 aprilie, a fost emisa de hidrologi in noua bazine hidrografice din zona Olteniei, Munteniei si Dobrogei.

Judetul Vaslui, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si vant puternic

Vremea se va raci accentuat in judetul Vaslui in urmatoarele 24 de ore. Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu care cuprinde si judetul Vaslui. De joi seara si pana vineri sunt asteptate precipitatii abundente in special sub forma de ninsoare.

ANM: in Capitala va ploua abundent si va fi vant puternic pana joi dimineata. Sambata se vor inregistra -2 grade Celsius, iar temperaturile vor fi cu 10 grade mai mici decat de obicei

Capitala va fi sub avertizare cod galben de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, cand va ploua abundent si vantul va atinge la rafala viteze de 55 de kilometri pe ora. Temperatura maxima va fi de 7 grade joi si 8-9 grade vineri, iar sambata dimineata vor fi intre -2 si 0 grade, a declarat meteorologul Gabriela Bancila, la comandamentul de la Primaria Bucuresti.

Cod galben de ploi, ninsori si vant in 19 judete din estul, centrul si nordul tarii

Nouasprezece judete din estul, centrul si nordul tarii au intrat, joi dimineata, sub avertizare cod galben de ninsori, ploi si vant. in regiunile estice si centrale, cantitatile de apa vor depasi 25 de litri pe metri patrat, in Moldova, in Transilvania si la munte va ninge, iar vantul va atinge la rafala viteze de 55-65 de kilometri pe ora.

Douasprezece judete din sudul tarii se afla sub avertizare cod galben de inundatii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a anuntat ca douasprezece judete din sudul tarii sunt, miercuri, sub avertizare cod galben de inundatii, in urma scurgerilor pe versanti, a viiturilor rapide si a cresterilor de debite pe raurile Desnatui, Jiu, Olt, Vedea, Arges, Ialomita si Prahova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )