Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avioane din Marea Britanie vor executa misiuni de politie aeriana la Baza Militara de la Mihail Kogalniceanu

B1 B1,
Avioane din Marea Britanie vor executa misiuni de politie aeriana la Baza Militara de la Mihail Kogalniceanu

Un detasament al Fortelor Aeriene Regale ale Marii Britanii va fi dislocat in Baza Militara de la Mihail Kogalniceanu, in perioada 1 mai - 31 august, anunta Ministerul Apararii. Patru avioane. continuă pe B1

Avioane de vanatoare din Marea Britanie vor executa misiuni de politie aeriana la Baza Mihail Kogalniceanu

In perioada 1 mai - 31 august, un detasament al Fortelor Aeriene Regale ale Marii Britanii de la Baza Aeriana Coningsby va fi dislocat in Romania, la Baza Militara de la Mihail Kogalniceanu, pentru a executa misiuni de politie aeriana impreuna cu Fortele Aeriene Romane, potrivit unui comunicat de presa al MApN.

Furnizorii de alimente din Marea Britanie cer un acord pentru Brexit fara taxe vamale

Mai multe asociatii ale furnizorilor de alimente din Marea Britanie au cerut Guvernului condus de Theresa May sa negocieze cu Uniunea Europeana un acord pentru Brexit fara taaxe vamale .

Klaus Iohannis, asigurari pentru romanii din Marea Britanie: O sa avem grija sa negociem impreuna cu celelalte state membre pentru ca problema sa fie rezolvata bine (VIDEO)

Klaus Iohannis transmite romanilor aflati in Marea Britanie ca este foarte preocupat de statutul lor dupa declansarea Brexitului. O sa avem grija sa negociem, impreuna cu celelalte state,.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Nu ne dorim sa-i lasam pe romanii din Marea Britanie undeva suspendati, cu un statut incert

Presedintele Klaus Iohhanis a afirmat sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Roma, ca statul roman nu isi doreste sa-i lase pe cetatenii romani care traiesc in Marea Britanie undeva suspendati, cu un statut incert, potrivit News. ro.

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker: Brexitul ar putea costa Marea Britanie aproximativ 50 de miliarde de lire sterline, dar nu vor fi aplicate sanctiuni

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker, a declarat ca nota de plata pe care Marea Britanie va trebui sa o achite pentru iesirea din Uniunea Europeana va fi de aproximativ 50 de miliarde de lire sterline.

Este posibil ca dinozaurii sa fi aparut cu 15 milioane de ani mai devreme decat se credea anterior si sa fi avut originea in Marea Britanie

Primii dinozauri ar putea avea originea in emisfera nordica, in zona in care este acum Marea Britanie. Aceasta este una dintre concluziile primei reevaluari detaliate a relatiilor dintre dinozauri, dupa 130 de ani. Astfel, teoria actuala a modului in care dinozaurii au evoluat si de unde au venit ar putea fi gresita, scrieBBC.

Juncker: Marea Britanie va trebui sa plateasca 50 miliarde lire pentru Brexit

Marea Britanie va trebui sa achite o nota de plata de aproximativ 50 de miliarde de lire sterline 62 de miliarde de dolari) cand va iesi din Uniunea Europeana, conform presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care aminteste ca aceasta tara incearca sa lanseze procedura de Brexit.

Este posibil ca dinozaurii sa fi aparut cu 15 milioane de ani mai devreme decat se credea anterior si sa fi avut originea in Marea Britanie

Primii dinozauri ar putea avea originea in emisfera nordica, in zona care acum este Marea Britanie. Aceasta este una dintre concluziile primei reevaluari detaliate a relatiilor dintre dinozauri, dupa 130 de ani. Astfel, teoria actuala a modului in care dinozaurii au evoluat si de unde au venit ar putea fi gresita, scrieBBC.

Marea Britanie va trebui sa achite nota de plata pentru Brexit

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a afirmat ieri ca nota de plata pe care Marea Britanie va trebui sa o achite pentru iesirea din Uniunea Europeana Brexit) va fi de aproximativ 50 de miliarde de lire sterline 62 de miliarde de dolari), informeaza agentia Bloomberg.

SUA si Marea Britanie au interzis laptopurile si tabletele in avion, pentru cetatenii mai multor tari, ca urmare a descoperirii unor explozibili intr-un iPad

Decizia Marii Britanii si a Statelor Unite privind interzicerea unor dispozitive electronice in bagajul de mana al pasagerilor care provin din anumite tari din Africa de Nord si Orientul Mijlociu a fost venit dupa ce ar fi fost descoperit un plan care prevedea ca materiale explozive sa fie ascunse intr-un iPad fals, au declarat surse de securitate britanice.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )