Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe confruntari violente au avut loc, duminica, in Polonia, dupa ce un polonez a fost ucis de patru cetateni straini

România Liberă România Liberă,
Mai multe confruntari violente au avut loc, duminica, in Polonia, dupa ce un polonez a fost ucis de patru cetateni straini

In orasul polonez Elk au avut loc, duminica, ciocniri intre localnici si fortele de ordine, dupa ce patru cetateni straini au fost retinuti pentru injunghierea mortala a unui polonez de 21 de ani, a anuntat un purtator de cuvant al Politiei locale. continuă pe România Liberă

ATAC TERORIST intr-o regiune MUSULMANA din CHINA: Mai multe persoane au fost UCISE

Un atac terorist a avut loc miercuri la sediul Partidului Comunist din orasul Xinjiang, o regiune musulmana a Chinei. Cei trei insurgenti au intrat cu un vehicul intr-o cladire a.

Avioanele de lupta siriene au reluat, duminica, mai multe atacuri in apropiere de Damasc

Avioane siriene de lupta au lansat, duminica, mai multe bombardamente asupra vaii Wadi Barada, zona situata la nord-vest de capitala Damasc si aflata sub controlul rebelilor, au anuntat rebelii si Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

Imagini filmate cu drona in clubul groazei din Istanbul, unde a avut loc masacrul de Revelion |VIDEO

Clubul Reina din Istanbul, unde a avut loc masacrul de Revelion, este o destinatie exclusivista frecventata de vedete internationale.

Managerul clubului, unde a avut loc atacul armat din Istanbul, sustine ca nu au existat brese in privinta masurilor de securitate: in pofida tuturor masurilor luate, tot s-a produs acest incident regretabil

Managerul clubului de noapte din Istanbul, unde a avut loc atacul armat in urma caruia au murit 39 de persoane, iar alte zeci au fost ranite, nu considera ca masurile de precautie privind securitatea in noaptea de Anul Nou au fost insuficiente.

Un NOU ATAC ARMAT a avut loc la ISTANBUL! Atacatorul a reusit sa fuga!

Un nou atac armat a avut la Istanbul. De data aceasta, atacul a avut loc la o moschee, unde cel putin doua persoane au fost ranite, din primele informatii oferite de turkhabergazetesi. com. Atacatorul a fugit.

Imagini filmate cu drona in clubul groazei din Istambul, unde a avut loc masacrul de Revelion |VIDEO

Clubul Reina din Istambul, unde a avut loc masacrul de Revelion, este o destinatie exclusivista frecventata de vedete internationale.

Doua persoane, ranite intr-un accident de tramvai care a avut loc in cartierul Rahova. Circulatia tramvaielor, intrerupta aproximativ o ora

Doua persoane au fost ranite, joi dupa-amiaza, intr-un accident de tramvai care a avut loc in cartierul bucurestean Rahova. Astfel, timp de 65 de minute, circulatia tramvaielor 1, 11, 25 si 47 a fost blocata, timp de 65 de minute, pe Soseaua Progresului.

Doua persoane, ranite intr-un accident de tramvai care a avut loc in cartierul Rahova

Doua persoane au fost ranite, joi dupa-amiaza, intr-un accident de tramvai care a avut loc in cartierul bucurestean Rahova.

Ambulanta blocata in zapada, oameni salvati cu senilata, suluri de zapada pe mai multe drumuri

Mai multe autovehicule, printre care si o ambulanta, au ramas blocate, vineri, in zapada pe drumuri din judetul Constanta, acestea fiind scoase de echipele de deszapezire.

Programul magazinelor: Cele mai multe mall-uri si magazine vor fi inchise in 1 ianuarie

In prima zi a anului viitor cele mai multe magazine, dar si centre comerciale vor fi inchise. Exceptie vor face centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall si Plaza Romania, cateva hipermarketuri, dar si cinematografele, care vor functiona dupa un program special.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )