Libnet.ro
UNICEF

19:15

Programul magazinelor: Cele mai multe mall-uri si magazine vor fi inchise in 1 ianuarie

Adevărul Adevărul,
Programul magazinelor: Cele mai multe mall-uri si magazine vor fi inchise in 1 ianuarie

In prima zi a anului viitor cele mai multe magazine, dar si centre comerciale vor fi inchise. Exceptie vor face centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall si Plaza Romania, cateva hipermarketuri, dar si cinematografele, care vor functiona dupa un program special. continuă pe Adevărul

Locuri de munca in strainatate. 1.189 de slujbe prin reteaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Peste 1. 100 locuri de munca vacante sunt puse la dispozitia somerilor romani in 16 state europene, cele mai multe slujbe fiind oferite de angajatorii din Portugalia si Italia.

Unde putem schia in acest weekend. Cele mai multe partii deschise sunt in Poiana Brasov

Cele mai bune conditii de schi sunt in Poiana Brasov. Pe Valea Prahovei sunt inchise o parte dintre partii. Mai puteti schia la Cavnic, dar si in Covasna si Harghita.

Haos in mai multe centre comerciale din Statele Unite: Mai multe persoane au fost arestate in urma unor incaierari violente in mall-uri din 15 orase (VIDEO)

Violente fara precedent in centrele comerciale din Statele Unite. Mai multe persoane au fost arestate dupa ce s-au incaierat in mall-uri din 15 orase americane. Zeci de oameni au fost raniti.

Top 10 cele mai vandute modele de masini de clasa medie. Lupta stransa intre premium si modele de volum

Vanzarile de masini premium de dimensiuni medii din Europa 652. 000 unitati) le-au depasit anul acesta pe cele ale rivalilor de volum 582. 000 unitati) si este pentru prima data cand cumparatorii aleg mai multe modele Mercedes-Benz, Audi si BMW. In.

Sistemele de siguranta de pe camionul din atentatul de la Berlin au oprit vehiculul inainte sa faca si mai multe victime

Sistemul electronic instalat pe camionul care a intrat in multime la Targul de Craciun de la Berlin a permis evitarea producerii de si mai multe victime, scrie saptamanalul german Der Spiegel citat de AFP.

PRABUSIREA avionului rus starneste mai multe CONTROVERSE. Teoria CONSPIRATIEI, alimentata de DESCOPERIREA echipelor de interventie (VIDEO)

Prabusirea in Marea Neagra a avionului Tupolev 154, la bordul caruia se afla Corul Armatei Rosii a deschis mai multe controverse. O intreaga teorie a conspiratiei a luat deja nastere dupa ce.

Cele mai ghinioniste zodii in ianuarie 2017

Vrei sa stii daca prima luna a anului 2017 este generoasa cu tine sau ti-a rezervat unele surprize mai putin placute? Am facut noi un top 5 cu cele mai ghinioniste zodii si, daca te numeri printre ele, tot ce putem sa-ti spunem este sa ai grija.

Cine este vedeta de cinema ale carei filme au generat cele mai mari incasari in 2016, potrivit Forbes

Actrita americana Scarlett Johansson a fost desemnata vedeta de cinema ale carei filme au generat cele mai mari incasari din 2016, gratie evolutiilor sale din filmul cu supereroi Captain America: Civil War si din satira hollywoodiana Hail Caesar, potrivit unui top dat publicitatii, marti, de revista Forbes, informeaza Reuters, citat de News. ro.

Italia, Grecia si Turcia sunt tarile cu cele mai mari cutremure din Europa in ultimii 100 de ani

Romania este una dintre tarile active seismic ale Europei, dar nu cea in care s-au petrecut de-a lungul istoriei cele mai mari miscari de pamant. Italia, Grecia si Turcia sunt tarile in care au avut loc cele mai mari cutremure din Europa din ultimii 100 de ani, relateaza Digi24.

Craciun linistit. Sarbatori, in siguranta: cele mai putine furturi din ultimii 5 ani

De sarbatoarea Nasterii Domnului, politistii din Calarasi s-au aflat la datorie pentru prevenirea faptelor antisociale, astfel incat nu au fost inregistrate evenimente cu impact asupra sigurantei publice. La nivelul judeteului Calarasi s-au inregistrat cele mai putine infractiuni de furt din ultimii 5 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5413 seconds )