Libnet.ro
UNICEF

23:00

Avioanele Wizz Air asteapta pana joi sa poata zbura din nou spre Tel Aviv

România Liberă România Liberă,
Avioanele Wizz Air asteapta pana joi sa poata zbura din nou spre Tel Aviv

Operatorul aerian Wizz Air va renunta la masura suspendarii zborurilor spre Tel Avivi abia joi nopatea din caua situatiei tensionate din regiune, a anuntat compania. continuă pe România Liberă

Wizz Air a prelungit suspendarea zborurilor spre Tel Aviv pana joi noapte

Compania de transport aerian Wizz Air a prelungit suspendarea opera and tiunilor spre Aeroportul Interna and tional Tel Aviv Ben Gurion pana la miezul nop and tii de joi, 24 iulie, avand in vedere situa and tia incerta continua, potrivit unui comunicat al companiei remis redactiei.

Zborurile Wizz Air catre Tel Aviv, suspendate pana joi noapte

Compania aerianaWizz Air prelungeste masura de suspendare a zborurilor catre Israel pana joi noapte. Compania spune ca situatia incerta continua si niciun zbor nu va pleca spre Aeroportul.

Wizz Air: zborurile spre Tel Aviv, suspendate pana miercuri noapte

Compania aeriana Wizz Air a anuntat suspendarea zborurilor catre Tev Aviv pana miercuri noapte, la recomandarea facuta de Autoritatea aeronautica federala din Statele Unite FAA), din cauza riscului unor atacuri cu racheta.

Craiova, a cincea baza Wizz Air in Romania

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 53 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigura legatura intre 98 de destinatii din 35 de tari. Wizz Air a avut 13,9 milioane de pasageri in anul fiscal incheiat in martie 2014.

Wizz Air a deschis la Craiova a cincea baza din Romania

Compania aeriana Wizz Air va opera patru noi rute de astazi din Craiova catre Barcelona, Bologna, Dortmund si Roma Ciampino.

Wizz Air se extinde in Romania: deschide o baza la Craiova si lanseaza patru rute noi

Compania aeriana low cost Wizz Air a deschis, miercuri, la Craiova, a cincea baza de operare din Romania, de unde va opera patru noi rute catre Barcelona, Bologna, Dortmund si Roma Ciampino, incepand cu 23 iulie.

Wizz Air a deschis o baza operationala pe Aeroportul din Craiova

Compania aeriana Wizz Air a deschis, ieri, pe Aeroportul din Craiova, cea de-a cincea baza operationala din Romania, prilej cu care a adus o aeronava Airbus A320 ce va efectua zboruri directe catre Dortmund, Barcelona, Bologna si Roma, incepand de astazi.

Decizia privind ridicarea controlului judiciar in cazul lui Voiculescu, amanata pana joi

ACTUALIZARE 16:15 Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru joi pronuntarea unei decizii in cazul contestatiei formulate de Dan Voiculescu dupa ce Tribunalul Bucuresti a mentinut decizia procurorilor de cercetare a sa sub control judiciar, transmit surse din presa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )