Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un avion a luat foc dupa o aterizare ratata pe aeroportul din San Francisco. Autoritatile nu au raportat eventuale victime

Antena3 Antena3,
Un avion a luat foc dupa o aterizare ratata pe aeroportul din San Francisco. Autoritatile nu au raportat eventuale victime

Un Boeing 777 al companiei aeriene sud-coreene Asiana Airlines a luat foc pe aeroportul international din San Francisco dupa ce a ratat aterizarea sambata in jurul orei 18:30 GMT 21:30, ora Romaniei), conform. continuă pe Antena3

VIDEO. Un avion a luat foc, dupa o aterizare ratata pe aeroportul din San Francisco.

Un Boeing 777 al companiei aeriene Asiana Airlines a luat foc pe aeroportul international din San Francisco dupa ce a ratat aterizarea sambata dupa-amiaza, conform autoritatii federale a aviatiei FAA), citata de AFP, potrivit Mediafax. Autoritatile nu au raportat eventuale victime, insa imaginile transmise de televiziuni aratau avionul in flacari pe o pista a aeroportului. BBC News relateaza pe site-ul sau ca fotografii postate pe Twitter aratau pasageri fiind evacuati pe iesirile .

O scrisoare care continea explozibil a luat foc la un oficiu postal din Grecia

O scrisoare care continea explozibil, expediata probabil de catre anarhistii radicali italieni, a luat foc miercuri intr-un centru de sortare al unui oficiu postal din nordul Atenei, fara a produce victime, a.

VIDEO. Un avion a luat foc pe aeroportul din San Francisco, dupa o aterizare RATATA.

UPDATE: La bordul avionului prabusit in aeroportul din San Francisco erau 291 de pasageri si 12 membrii ai echipajului. Toate zborurile de pe aeroport au fost anulate, conform Autoritatii Federale Americane. Autoritatile nu au raportat eventuale victime insa imaginile transmise de televiziuni aratau aparatul incercuit de masini de pompieri, cu coada lipsa. Incendiul a fost stins, conform Mediafax. Jumatate din cabina avionului a fost arsa, interiorul avionului fiind vizibil cu ajutorul .

Un tren ce transporta combustibil a deraiat si A LUAT FOC, in Canada.

Orasul Lac-Megantic din provincia canadiana Quebec a fost evacuat, sambata, dupa ce un tren de marfa care transporta combustibil a deraiat si a luat foc, au declarat surse oficiale pentru ABC News, potrivit Mediafax. Trenul, care avea 80 de vagoane, a explodat sambata dimineata, in jurul orei 01. 00 ora Romaniei). Potrivit dispecerului Stan Wheeler, peste 30 de pompieri se afla la fata locului. Radio-Canada a anuntat ca trenul mergea spre Maine. Pentru moment nu este clar cum a deraiat .

VIDEO SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco

Un avion de linie Boeing 777 apartinand Asiana Airlines s-a prabusit sambata, la aterizare, pe aeroportul international din San Francisco, a anuntat Administratia Federala de Aviatie din SUA, citata de Reuters. Aeroportul a fost inchis.

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: cel putin doi morti si zeci de raniti

Un avion de linie Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venise din Seul, s-a prabusit sambata, la aterizare, pe aeroportul international din San Francisco, a anuntat Administratia Federala de Aviatie din SUA, citata de Reuters. Aeroportul a fost inchis. 00 Departamentul de pompieri din San Francisco a declarat pentru CBS News ca doua persoane si-au pierdut viata, iar 61 au fost ranite, unele grav, mentionand totodata ca bilantul ar putea creste. 35 Avionul avea la bord 292 de pasageri, a confirmat compania aeriana.

Canada: Un oras a fost evacuat dupa ce un tren cu combustibil a luat foc

Orasul Lac-Megantic, din provincia canadiana Quebec, a fost evacuat dupa ce un tren de marfa care transporta combustibil a deraiat si a luat foc. Trenul cu 80 de vagoane a explodat sambata dimineata, in jurul.

VIDEO Canada: un tren incarcat cu titei a deraiat si a luat foc. Peste 1.000 de persoane au fost evacuate

Un intreg oras din provincia canadiana Quebec a fost evacuat, dupa ce un tren de marfa care transporta titei a deraiat sambata dimineata si a luat foc, informeaza ABC News.

Act de agresiune la adresa presedintelui Boliviei: Evo Morales, captiv o noapte pe aeroportul din Viena

Avionul presedintelui bolivian, Evo Morales, a fost blocat o noapte in aeroportul din Viena, dupa ce mai multe state europene au refuzat sa autorizeze survolul spatiului lor aerian, de teama ca la bordul avionului.

Zeci de avioane zac nefolosite si iarba a napadit pistele de aterizare. Aeroporturile fantoma din Grecia

Aeroporturile din Grecia se inchid din cauza crizei financiare. Statul grec este presat de creditorii straini sa vanda din proprietati, iar locurile precum vechiul aeroport central din Atena raman in paragina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )