Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un avion de pasageri norvegian a aterizat de urgenta, in Suedia, din cauza unei alerte cu bomba

România Liberă România Liberă,
Un avion de pasageri norvegian a aterizat de urgenta, in Suedia, din cauza unei alerte cu bomba

Un avion al companiei Norwegian Air Shuttle care decolase de la Copenhaga Danemarca) a aterizat de urgenta la Goteborg Suedia) dupa o alerta cu bomba. continuă pe România Liberă

Suedia: Un avion de pasageri norvegian a aterizat de urgenta din cauza unei alerte cu bomba

Un avion al companiei Norwegian Air Shuttle care decolase de la Copenhaga Danemarca) a aterizat de urgenta la Goteborg Suedia) dupa o alerta cu bomba. Un pasager a afirmat ca are o bomba in bagaje, a.

UPDATE: Avionul australian a aterizat fortat in Bali din cauza unui pasager turbulent, in prezent arestat

Aparatul apartinea companiei Virgin Blue. Avionul a aterizat fortat pe aeroportul Denpasar din Bali, potrivit Sidney Morning Herald, care citeaza Indonezia Metro TV.

Rusia nu va suferi de foame din cauza sanctiunilor impuse de Occident

Nu exista posibilitatea ca Rusia sa intre intr-o criza alimentara, din cauza sanctiunilor impuse de Occident, este de parere ministrul rus al Agriculturii, Nikolai Fiodorov. Chiar si pe termen mediu, nu cred ca.

Ford, profit mai mic cu 40% din cauza rechemarilor in service

Profitul net al Ford Motor a scazut cu 39% in primul trimestru, la 989 milioane de dolari, fata de aceeasi perioada a anului trecut, din cauza costurilor legate de garantii si rechemari de vehicule in service. Rezultatul este sub asteptarile.

Situatie stanjenitoare pentru euroscepticii de la UKIP, Marea Britanie: Au folosit un imigrant irlandez pe post de cetatean britanic ramas somer din cauza imigratiei

Partidul eurosceptic britanic UKIP s-a trezit intr-o situatie stanjenitoare, dupa ce a folosit intr-un poster un imigrant irlandez pe post de cetatean britanic care a ajuns somer exact din cauza imigratiei, scrie The Daily Telegraph.

Ce se intampla cu ECONOMIA Rusiei din cauza tensiunilor cu Ucraina. Perspectivele sunt slabe

Agentia Standard Poors SP) a scazut vineri ratingul cu privire la solvabilitatea Rusiei de la BBB la BBB- si a mentinut perspectiva negativa, din cauza tensiunilor tot mai puternice dintre .

INFOTRAFIC: DN 7 A, intre Brezoi si Voineasa, blocat din cauza aluviunilor de pe sosea

Drumul national 7 A, care face legatura intre localitatile valcene Brezoi si Voineasa, este blocat, joi seara, in dreptul localitatii Saliste, din cauza unei cantitati mari de aluviuni care au acoperit soseaua.

Femeie moarta, dupa ce ambulanta a ajuns la alta adresa din cauza COINCIDENTEI numelor a doua strazi

O femeie din judetul Iasi a murit dupa ce ambulanta a ajuns la locuinta sa cu 40 de minute intarziere, din cauza ca numele strazii localitatii unde trebuia sa ajunga era identic cu altul din municipiul Ias.

Porturile constantene au fost inchise din cauza cetii dense

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise, miercuri, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina, transmite Mediafax. Potrivit Capitaniei Zonale.

Porturile constantene, inchise din cauza cetii

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise, miercuri, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )