Libnet.ro
UNICEF

19:45

Avionul cu liderii USL a intarziat la miting din cauza cetii. ...

România Liberă România Liberă,
Avionul cu liderii USL a intarziat la miting din cauza cetii. ...

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la lansarea candidatilor USL de la Cluj, ca in aceasta zona inca este ceata, iar din acest motiv liderii Uniunii nu s-au putut tine de cuvant sa ajunga la ora stabilita si i-a indemnat pe cei prezenti ca in 9 decembrie sa raspandeasca ceata, scrie Mediafax. Ponta le-a spus simpatizantilor prezenti la mitingul de la Cluj ca la alegerile locale USL a reusit sa arate ca poate castiga consiliul judetean, in virtutea increderii pe care a . continuă pe România Liberă

UPDATE Avionul cu liderii USL a intarziat la miting din cauza cetii. Victor Ponta: In 9 decembrie sa aveti grija ca ceata sa se raspandeasca

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, la lansarea candidatilor USL de la Cluj, ca in aceasta zona inca este ceata, iar din acest motiv liderii Uniunii nu s-au putut tine de cuvant sa ajunga la ora stabilita si i-a indemnat pe cei prezenti ca in 9 decembrie sa raspandeasca ceata, relateaza Mediafax.

Cluj: Mitingul USL, amanat, avionul cu care urmeaza sa soseasca Victor Ponta si Crin Antonescu nu poate ateriza din cauza cetii

Mitingul USL care urma sa inceapa la ora 12,00 la Cluj Napoca s-a amanat cu cel putin o ora, deoarece avionul cu care urmeaza sa soseasca Victor Ponta si Crin Antonescu nu poate ateriza pe aeroportul clujean din cauza cetii, anunta Agerpres, care citeaza organizatori din staff-ul USL Cluj.

Mitingul USL din Cluj-Napoca, amanat: Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut decola de la Otopeni din cauza cetii

Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut pleca la timp vineri dimineata de pe Aeroportul Otopeni, spre Cluj Napoca, acolo unde sunt asteptati la un miting USL. Avionul nu a putut decola din cauza cetei, mai multe.

Mitingul USL din Cluj-Napoca, amanat: Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut decola de la Otopeni din cauza cetii

Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut pleca la timp vineri dimineata de pe Aeroportul Otopeni, spre Cluj Napoca, acolo unde sunt asteptati la un miting USL. Avionul nu a putut decola din cauza cetei, mai multe.

Surse: Ce mesaje trebuie sa transmita liderii USL liderii in presa: Basescu il numeste premier pe Emil Boc si Blaga a facut pact cu Dan Diaconescu

Membrii USL au primit de la conducerea centrala temele si mesajele pe care trebuie sa le transmita public. Potrivit unui document intern al USL, publicat de jurnalistul Dan Tapalaga pe contul sau de Facebook, liderii USL au temele facute in cea ce priveste mesajele pe care trebuie sa le transmita mediatic. Social democratii si liberalii au misiunea sa promoveze participarea romanilor la scrutinul din 9 decembrie dar si sa la lanseze informati ca Traian Basescu il va propune pe Emil Boc daca USL nu obtine 50% din mandate iar Vasile Blaga a incheiat un pact secret de colaborare dupa alegeri cu Dan Diaconescu.

Surse: Ce mesaje trebuie sa transmita liderii USL in presa: Basescu il numeste premier pe Emil Boc si Blaga a facut pact cu Dan Diaconescu

Membrii USL au primit de la conducerea centrala temele si mesajele pe care trebuie sa le transmita public. Potrivit unui document intern al USL, publicat de jurnalistul Dan Tapalaga pe pagina sa de Facebook, liderii USL au temele facute in cea ce priveste mesajele pe care trebuie sa le transmita mediatic. Social democratii si liberalii au misiunea sa promoveze participarea romanilor la scrutinul din 9 decembrie dar si sa la lanseze informati ca Traian Basescu il va propune pe Emil Boc daca USL nu obtine 50% din mandate iar Vasile Blaga a incheiat un pact secret de colaborare dupa alegeri cu Dan Diaconescu.

Antonescu: Mihalache, inlocuit la SGG din cauza declaratiilor nepotrivite.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, marti, ca secretarul general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, a fost inlocuit in functie din cauza declaratiilor nepotrivite pe care le-a facut, el aratand ca e inacceptabil ca un oficial roman sa puna la indoiala elemente fundamentale de politica externa, informeaza Mediafax. Dan Mihalache nu a fost inlocuit de premier din cauza acuzatiei nefondate de incompatibilitate, ci a fost inlocuit in urma consultarii pe care am avut-o cu premierul, la .

Presedintele palestinian isi intrerupe vizita in Europa din cauza ofensivei israeliene asupra Fasiei Gaza

Presedintele palestinian Mahmoud Abbas isi intrerupe vizita in Europa din cauza operatiunilor miliatare de amploare indreptate impotriva Fasiei Gaza, transmite AFP. Abbas s-a deplasat in turneul european.

Mona Pivniceru: Per total, raportul MCV va fi principal negativ. E posibil ca statul de drept sa aiba de suferit din cauza duhurilor necurate din vara

Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, a declarat marti seara, la Digi 24, ca este probabil ca raportul din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare din Justitie, asteptat in decembrie, sa fie principal negativ. Statul de drept in ansamblu e posibil sa aiba ceva probleme din cauza duhurilor necurate care au bantuit prin vara, a declarat ministrul Pivniceru manfestandu-si increderea ca in ceea ce priveste justitia, in elementele de structura, ea va avea o evaluare pozitiva.

Crin Antonescu: Dan Mihalache a fost demis din cauza declaratiilor nepotrivite

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a comentat marti, demiterea secretarului general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, precizand ca a fost inlocuit din cauza declaratiilor nepotrivite pe care le-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )