Libnet.ro
UNICEF

18:00

Costin Borc, avizat favorabil in comisii pentru Economie

România Liberă România Liberă,
Costin Borc, avizat favorabil in comisii pentru Economie

Costin Grigore Borc, propus pentru functia de ministru al Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, a primit aviz pozitiv din partea celor cinci comisii parlamentare care l-au audiat luni. continuă pe România Liberă

GuvernulTAU. Cine este Costin Borc, CEO-ul de multinationala care va fi vice-premier in Guvernul Dacian Ciolos

Costin Borc a fost nominalizat pentru portofoliul de la Economie si este propus pentru postul de vicepremier in Cabinetul Ciolos.

Petre Toba, candidat pentru portofoliul Afacerilor Interne, a fost avizat favorabil de comisii

Ministrul desemnat al Afacerilor Interne, Petre Toba, a primit luni aviz favorabil de la comisiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala ale celor doua Camere ale Parlamentului, decizia fiind luata in unanimitate, prin vot deschis.

Cine este Costin Borc, fost consilier al premierului Radu Vasile in guvernarea CDR si secretar personal al lui Corneliu Coposu

Viitor ministru al Economiei, Comertului si Turismului, Costin Borc 50) s-a rermarcat inca din Guvernul Radu Vasile, ca fiind unul dintre cei mai dinamici si activi consilieri ai fostului premier taranist. Vladimir Tismaneanu scria la moartea lui Radu Vasile ca timp de un an, consilerul sau personal a fost Costin Borc, fostul secretar personal al lui Corneliu Coposu, revenit din Statele Unite unde isi scria teza de doctorat in economie la Universitatea Wisconsin din Madison, spre a lucra direct cu premierul Vasile.

Aviz favorabil in comisii pentru Costescu, propus ministru al Transporturilor

Dan Marian Costescu, propus ministru al Transporturilor, a primit avizul comisiilor parlamentare care l-au audiat luni, cu 37 de voturi pentru si 2 impotriva .

Costin Borc, vicepremier in Guvernul Dacian Ciolos, a fost secretarul personal al lui Corneliu Coposu

Vasile Dancu, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Dezvoltarii Regionale, membru al PSD timp de aproape zece ani, si Costin Grigore Borc, nominalizat pentru portofoliul de la Economie, sunt propusi si pentru posturile.

Infrastructura tarii, un pas vital sau o prioritate absoluta pentru Costin Borc: Doar generatia care gandeste pe termen lung poate schimba Romania. Ce asteptari are mediul de afaceri de la noul vicepremier

Infrastructura Romaniei, unul dintre capitolele la care tara noastra sufera cel mai mult si care ar putea aduce crestere pe toate verticalele de dezvoltare, ar trebui sa constituie un pas vital si chiar sa reprezinta o prioritate absoluta pentru Costin.

Ciprian Bucur, aviz favorabil UNANIM pentru functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul

Ciprian Bucur, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, a primit, luni seara, aviz pozitiv, in unanimitate, din partea comisiilor parlamentare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )