Libnet.ro
UNICEF

21:16

Aviz pentru construirea Spitalului Regional de Urgenta Cluj

România Liberă România Liberă,
Aviz pentru construirea Spitalului Regional de Urgenta Cluj

Consiliul Interministerial de Avizare Lucrari Publice de Interes National si Locuinte a avizat viner. continuă pe România Liberă

Spitalul Regional de Urgenta Cluj va costa o jumatate de miliard de euro si va avea aproape 900 de paturi

Studiul de fezabilitate pentru construirea Spitalului Regional de Urgenta Cluj a fost avizat astazi de un consiliu interministerial, urmand ca in octombrie sa fie depusa cererea de finantare la Comisia Europeana. Spitalul va fi destinat pacientilor critici si cazurilor complexe care necesita tehnologii si expertiza de nivel inalt.

Spitalul regional din Cluj va fi construit in comuna Floresti, va avea 849 de paturi si va costa 500 de milioane euro. Studiul de fezabilitate a fost aprobat

Spitalul Regional de Urgenta din Cluj va avea 849 de paturi, va fi construit in comuna Floresti si va costa aproximativ 500 de milioane de euro, bani ce provin partial din fonduri europene, anunta Ministerul Sanatatii. Studiul de fezabilitate pentru construirea Spitalului Regional din Cluj a fost aprobat vineri de Consiliul Interministerial de Avizare Lucrari Publice de Interes National si Locuinte.

Studiul de fezabilitate pentru Spitalul Regional de Urgenta Cluj a fost aprobat

Consiliul Interministerial de Avizare Lucrari Publice de Interes National si Locuinte a avizat, vineri, studiul de fezabilitate pentru construirea Spitalului Regional de Urgenta Cluj. Unitatea va avea 849 de paturi si va fi construita in comuna Floresti.

FOTO Primaria Capitalei plateste 14.500 de euroloc de parcare pentru construirea parcarii parkride de 500 de locuri de la capatul Soselei Pantelimon

Primaria Capitalei plateste circa 14. 500 de euroloc de parcare pentru construirea parcarii parkride de 500 de locuri de la capatul Soselei Pantelimon si circa 16. 500 de euro pentru parcarea subterana de la Scoala 46, a declarat pentru HotNews. ro Marius Coaje, consilierul pe probleme de infrastructura al primarului Gabriela Firea. Primaria Capitalei a anuntat miercuri ca a fost semnat contractul pentru executia parcarii supraterane parkride de 500 de locuri la intersectia Pantelimon-Vergului, valoarea investitiei fiind de aproximativ 21 milioane de euro, iar lucrarile vor fi gata in 12 luni. La un calcul simplu, reiese un cost de 42. 000 de euro pentru un loc de parcare, cam cat o garsoniera, iar informatia a facut ocolul retelelor de socializare, pretul fiind unul urias.

Val de schimbari dupa cazul de la Caracal. Dispecerat unic pentru preluarea apelurilor de urgenta la 112

Dispecerat unic pentru preluarea apelurilor de urgenta la 112. Situatiile de urgenta vor fi preluate de operatorii de la Ambulanta, Pompieri, Jandarmerie si Politie care se vor afla in acelasi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )