Libnet.ro
UNICEF

17:15

Avocata lui Andrei Chiliman: Este pacat ca o cariera de peste zece ani de primar trece prin ceva de genul acesta

Antena3 Antena3,
Avocata lui Andrei Chiliman: Este pacat ca o cariera de peste zece ani de primar trece prin ceva de genul acesta

Avocata primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, retinut de DNA pentru luare de mita, spune ca starea acestuia este foarte buna si ca spera sa ramana asa si de acum inainte, sustinand ca este. continuă pe Antena3

Boeru Gheorghe, denuntatorul lui Andrei Chiliman, este trimisul special al lui Calin Popescu Tariceanu

Boeru Gheorghe, denuntatorul primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, este trimisul special al lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit referatului procurorilor DNA, difuzat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant,.

Avocata lui Andrei Chiliman: Pacat de cariera lui de peste zece ani

Avocata primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, retinut de DNA pentru luare de mita, spune ca starea acestuia este foarte buna si ca spera sa ramana asa si de acum inainte .

Perchezitii la Primaria Sectorului 1: Andrei Chiliman este suspectat de trafic de influenta (VIDEO)

33: Ancheta in care este vizat Andrei Chiliman a pornit de la un denunt facut de omul de afaceri Gheorghe Boeru, acelasi denuntator ca si in cazul lui Iulian Hertanu. Procurorii DNA efectueaza joi.

Mascatii au descins la Primaria Sectorului 1, Andrei Chiliman este la Bruxelles. Primarul, vizat de DNA in dosarul cumnatului lui Ponta

52 - Legatura dintre dosarul lui Iulian Hertanu si acest dosar o reprezinta omul de afaceri Gheorghe Boeru care ar fi dat spaga pentru a obtine contracte de consultanta cu Primaria Sectorului.

Andrei Chiliman a fost retinut de DNA

ACTUALIZARE 20:30 Edilul Sectorului 1 din Capitala, Andrei Chiliman, a fost retinut pentru 24 de ore de catre Directia Natinala Anticoruptie DNA), potrivit surselor din presa. ---------------- * Consilierul Ion Brad, adus la DNA Ploiesti, pentru a fi audiat -------------- * Surse: Si Vlad Moisescu va fi adus la DNA Procurorii DNA Ploiesti efectueaza, azi, perchezitii la locuintele lui Vlad Moisescu si Ioanei Costescu in dosarul in care este vizat primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, au declarat surse judiciare pentru presa. Surse din sistemul judiciar ne-au declarat ca perchezitiile vizeaza oameni de afaceri. ----------- Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza perchezitii la Primaria Sectorului 1, Bucuresti, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie si trafic de influenta, ne-au spus surse judiciare. Potrivit surselor judiciare, Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, Bucuresti, este vizat de cercetarile procurorilor DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta.

UPDATE Andrei Chiliman, ridicat de procurorii DNA de pe aeroport. Primarul Sectorului 1 este vizat in dosarul cumnatului lui Ponta

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, suspectat de procurorii DNA de fapte de coruptie, s-a intors, joi dupa-amiaza, de la Bruxelles, el fiind ridicat de anchetatori de pe Aeroportul Henri Coanda, pentru a fi dus la audieri la DNA Ploiesti, informeaza Mediafax. 25 Intrebat, la iesirea din aeroport, despre acuzatiile care ii sunt aduse de catre procurorii DNA, Chiliman a raspuns: Nu am facut niciodata asa ceva. 55 Andrei Chiliman a ajuns la DNA Ploiesti, unde va fi audiat. Discutam la iesire, le-a spus el jurnalistilor. 15 Consilierul Ion Brad, de la Primaria sectorului 1, adus la DNA Ploiesti20. 30 Ioana Costescu, o apropiata a lui Andrei Chiliman, adusa la DNA Ploiesti21. 35 Vlad Moisescu, apropiat al lui Chiliman, a ajuns la DNA Ploiesti.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, retinut de procurorii DNA. Suma obtinuta este de 38 de milioane de lei (VIDEO)

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost retinut joi de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti, informeaza B1 TV. Procurorii spun ca Andrei Chiliman ar fi perceput comisioane de 10% pentru.

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, este vizat de DNA in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, este vizat de o ancheta a DNA. Procurorii fac perchezitii la sediul primariei, surse judiciare afirmand ca primarul ar fi suspectat de trafic de influenta in dosarul in care este cercetat Iulian Hertanu, cumnatul.

Andrei Chiliman a fost adus cu Jandarmeria la sediul DNA Ploiesti, unde va fi audiat

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost adus, joi dupa-amiaza, la sediul DNA Ploiesti, unde va fi audiat in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie si in care procurorii au facut perchezitii la sediul primariei, la locuinta edilului si.

Andrei Chiliman, dus de la aeroportul Otopeni direct la audieri la DNA Ploiesti: Nu am facut niciodata asa ceva (VIDEO)

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, a sosit joi in tara, venid din Bruxelles, si este dus direct de la Aeroportul Otopeni la audieri la DNA Ploiesti, informeaza B1 TV. Primarul sectorului 1 a declarat pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )