Libnet.ro
UNICEF

05:15

Avocatul Elenei Udrea: in dosarul Gala Bute exista si un denunt colectiv

România Liberă România Liberă,
Avocatul Elenei Udrea: in dosarul Gala Bute exista si un denunt colectiv

Avocatul Elenei Udrea, Marius Stribea, a declarat miercuri seara pentru B1 TV ca in dosarul Gala Bute exista si un denunt colectiv, de Gardean Adrian, Gardean Miron si Boicu Corin. continuă pe România Liberă

Blonda de la Cotroceni, din nou dupa gratii? DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii anticoruptie au trimis, marti dupa-amiaza, la instanta suprema, cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, urmand sa fie judecata miercuri dimineata.

Avize pentru urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Discursul deputatei dupa experienta din arest

: Avizul pozitiv pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, a fost publicat in Monitorul Oficial.

Aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Discursul deputatei dupa experienta din arest

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota, luni, de la ora 16:00, cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si a arestarii preventive in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres.

Elena Udrea este audiata marti dimineata la DNA, in dosarul Gala Bute. Fostul ministru: Telenovela fara sfarsit!

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea a mers, marti dimineata, la sediul DNA pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute. Camera Deputatilor a avizat luni noile cereri ale procurorilor de urmarire penala si de arestare preventiva a deputatului. Avocatul Elenei Udrea a spus ca votul de luni din Parlament nu a intrunit conditiile legale.

Avocatul Elenei Udrea: Votul privind ridicarea imunitatii in vederea arestarii nu este legal

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a facut marti o declaratie cu privire la urmarirea penala si arestarea preventiva a clientei sale in dosarul Gala Bute, prin care a anuntat ca votul de luni din Camera.

VIDEO Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. Udrea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea a primit miercuri un nou mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, de aceasta data in dosarul Gala Bute, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul central al Politiei Capitalei. Fostul ministru se afla deja in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata de avocatii Elenei Udrea. Procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Ora 16:35 Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei Capitalei. Din masina, aceasta le-a aratat ziaristilor mainile incatusate. Ora 15:50: Politistii au ajuns la locuinta Elenei Udrea. Fostul ministru va fi dus in arest.

FOTO. Primul mesaj al Elenei Udrea dupa noua arestare. Ce spune despre dosarul Gala Bute

Echipa Elenei Udrea a postat un nou mesaj pe contul de Facebook al deputatei dupa ce fostul ministru al Dezvoltarii a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute

Actualizare 16:46 Udrea a fost dusa in Arestul Central al Politiei Capitalei --- * ACTUALIZARE 14:56 Instanta suprema a decis, miercuri, sa admita cererea arestarii preventive pentru 30 de zile a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, aceasta urmand sa fie incarcerata in Arestul central al Politiei Capitalei. Dispune arestarea preventiva a inculpatei Udrea Elena Gabriela pentru o perioada de 30 de zile incepand cu data de 25 februarie 2015 pana la 26 martie 2015, se arata in pronuntarea iCCJ. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata de avocatii Elenei Udrea in termen de 48 de ore. --- * Udrea: Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL.

Elena Udrea este audiata la DNA in dosarul Gala Bute

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute. Luni seara, deputatii au avizat favorabil cererile procurorilor DNA privind urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea in dosarul Gala Bute.

Decizie iCCJ: Elena Udrea, arestata preventiv, in dosarul Gala Bute

55: Instanta suprema a decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, aceasta urmand sa fie incarcerata in Arestul central al Politiei Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )