Libnet.ro
UNICEF

06:46

Azi LIVE Nadal - Federer in semifinale la Australian Open (10:30)

Online Sport Online Sport,
Azi LIVE Nadal - Federer in semifinale la Australian Open (10:30)

Onlinesport. ro transmite live text, vineri de la ora 10:30, meciul dintre Rafael Nadal si Roger Federer din semifinalele turneului de la Australian Open. continuă pe Online Sport

Semifinale Australian Open: Nadal - Federer, spectacol mai mare decat in finala!.

Roger Federer este ultimul tenismen calificat in semifinalele turneului de mare slem Australian Open, urmand sa joace penultimul act impotriva numarului unu mondial, Rafael Nadal. In semifinale s-au mai calificat Wawrinka si Berdych. Semifinala care cantareste cat o finala: Federer - Nadal sambata, 10. 30, ora Romaniei) Meciurile dintre Federer si Nadal inca mai sunt privite ca niste derbyuri ale tenisului mondial, cu toate ca elvetianul, dupa ce a doborat multe dintre recordurile mondiale si .

Tabolu semifinale Australian Open

Apasati aici pentru a vedea tabolul final al semifinalelor Australian Open, atat la masculin, cat si la feminin. Acolo sunt si rezultatele complete din sferturile de finala, dar si programul semifinalelor, care incep de joi dimineata.

Rafel Nadal il va intalni pe Roger Federer in semifinalele Australian Open. Pretul performantei platit de spaniol

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov, cu scorul de 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2. Elvetianul Roger Federer a avut parte de un meci dificil cu britanicul Andy Murray, pe care l-a invins cu 6-3, 6-4, 6-7 6/8), 6-3 .

Pretul unei semifinale la Australian Open. Cum arata palma stanga a lui Rafael Nadal

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov. Spaniolul s-a impus cu scorul de 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2.

Roger Federer l-a invins pe Murray si s-a calificat in semifinale la Australian Open

Tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 6, s-a calificat, miercuri, in semifinale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. El l-a invins pe britanicul Andy Murray, favoritul.

Eugenie Bouchard, prima jucatoare din Canada care ajunge in semifinale la Australian Open

Eugenie Bouchard a devenit prima jucatoare din Canada care reuseste sa se califice in semifinalele de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. in varsta de 19 ani, Bouchard a trecut in.

Horia Tecau a ajuns in semifinale la Australian Open!

Simona Halep a iesit din sferturi, insa mai exista un roman in competitie. Tecau s-a calificat in semifinale la dublu mixt, alaturi de indianca Sania Mirza.

Federer merge in semifinale la Australian Open

Roger Federer a scapat printre degete o calificare in trei seturi in semifinalele de la Australian Open, contra lui Andy Murray. Britanicul a scapat de patru mingi de meci si a dus partida in setul al patrulea.

Victoria Azarenka a fost eliminata de la Australian Open. Nadal, in semifinale

Detinatoarea ultimelor doua titluri de la Australian Open, Victoria Azarenka, paraseste turneul de la Melbourne in faza sferturilor de finala. Jucatoarea din Belarus a fost invinsa de poloneza Agnieszka.

Roger Federer l-a invins pe Andy Murray si s-a calificat in semifinale la Australian Open

Pentru a 11-a oara la rand, Roger Federer va juca in semifinale la Australian Open, primul turneu de Grand Slam ala anului. Fostul lider mondial a confirmat forma foarte buna aratata pana acum la Melbourne si a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )