Libnet.ro
UNICEF

17:00

Azi LIVE Prezentarea lotului CS Universitatea Craiova (12:30)

Online Sport Online Sport,
Azi LIVE Prezentarea lotului CS Universitatea Craiova (12:30)

Erik Lincar, antrenorul formatiei CS Universitatea Craiova, va prezenta oficial, duminica de la ora 12:30, lotul de jucatori pe care se va baza in viitorul sezon al Ligii 2. Conferinta de presa organizata la Craiova este LIVE pe Onlinesport. ro. continuă pe Online Sport

MINUT CU MINUT Conferinta de presa CS Universitatea Craiova

Erik Lincar, antrenorul formatiei CS Universitatea Craiova, vorbeste, duminica de la ora 12:30, despre proiectul CS U Craiova, echipa de fotbal sustinuta de Primaria si Consiliul Local Craiova. Conferinta de presa organizata la Craiova este LIVE pe Onlinesport. ro.

Posibil amical intre FC Universitatea Craiova si o echipa din Serie A

FC Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, va reveni oficial din aceasta vara in fotbalul romanesc si va participa in Liga 2, iar pana la startul campionatului ar putea intalni intr-un amical o echipa din Serie A.

FC Universitatea Craiova a depus actele pentru Liga 2. Avocatul lui Mititelu tinut pe holuri la FRF

Adrian Mititelu a reusit sa-si inscrie echipa, FC Universitatea Craiova, in Liga 2 dupa o zi plina de peripetii. Avocatul trimis de Mititelu la sediul FRF nu a fost bagat in seama si a fost tinut pe holurile de la Casa Fotbalului, iar patronul juvetilor a amenintat cu plangere la Parchet. In cele din urma dosarul FC Universitatea Craiova a fost primit si urmeaza a fi validat in perioada urmatoare.

CONFERINTA Strategia echipei CS Universitatea Craiova, sustinuta de municipalitate: buget de 2 milioane eurosi planul pentru revenirea in Liga I

Oficialii echipei CS Universitatea Craiova au sustinut duminica o conferinta de presa in care au comunicat planurile prin care spera sa revina in primul esalon romanesc.

FC Universitatea Craiova a depus la FRF actele pentru inscrierea in Liga a II-a

Juristul FC Universitatea Craiova, Mircea Moise, a depus, joi, la Federatia Romana de Fotbal, documentele necesare pentru inscrierea formatiei oltene in sezonul 2013/2014 al Ligii a II-a, informeaza Mediafax.

Universitatea Craiova a depus la FRF actele pentru inscrierea in Liga a II-a

Juristul FC Universitatea Craiova, Mircea Moise, a depus, joi, la Federatia Romana de Fotbal, documentele necesare pentru inscrierea formatiei oltene in sezonul 2013/2014 al Ligii a II-a, transmite Mediafax.

CS U Craiova amana prezentarea lotului pana in august

Oficialii echipei CS U Craiova au vorbit, duminica, intr-o conferinta de presa despre noua echipa din Cetatea Banilor, insa nici de aceasta data nu au dorit sa anunte componenta lotului aflat sub comanda lui Erik Lincar.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )