Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dorel loveste din nou! Cativa muncitori din Brad s-au apucat de asfaltat, desi ploua torential (VIDEO)

B1 B1,
Dorel loveste din nou! Cativa muncitori din Brad s-au apucat de asfaltat, desi ploua torential (VIDEO)

Ploaia a facut prapad in Hunedoara! DN76, drumul dinspre Deva inspre Brad, a fost blocat timp de mai bine de o ora din cauza inundatiilor, informeaza B1 TV. intr-o localitate hunedoreana,. continuă pe B1

Ca la razboi! Strazile Parisului au devenit din nou teren de lupta

Strazile Parisului au devenit din nou teren de lupta. De aceasta data combatantii nu au fost suporteri ai echipelor de la Euro, ci mai multe persoane violente infiltrate intr-o ampla manifestatie.

Nicusor Constantinescu, din nou la Curtea Suprema: Baronul de Constanta s-a plans in fata judecatorilor de tratamentul de care a avut parte in arest (VIDEO)

Nicusor Constantinescu a ajuns marti din nou in fata Curtii Supreme. Instanta a ramas in pronuntare iar in curand baronul de Constanta afla daca ii va fi prelungit mandatul de.

Momente de fericire pentru Cheloo. Rapperul va fi din nou tatic (VIDEO)

Cheloo are din nou motive sa fie fericit. Rapperul implicat recent intr-un mega scandal de trafic de droguri va fi tata pentru a doua oara. Potrivit jurnalistilor de la Cancan, iubita cantaretului este.

Denisa de la Bambi, ajunge din nou pe masa de operatie

Noi probleme pentru Denisa de la Bambi. Dupa problemele cu buzele, acum cantareata trebuie sa ajunga din nou pe masa de operatie.

Sotia lui Cheloo e din nou insarcinata

Sotia lui Chello e din nou insarcinata. Daniela Elena va aduce pe lume, la inceputul anul viitor, cel de-al doilea copil pe care il are cu artistul de hip-hop. Sarcina a ajuns deja in a zecea saptamana.

Derivatul pe Dow Jones, din nou in prim plan pe piata futures

Dupa ce luni volumul tranzactiilor cu derivate s-a cifrat la 96 de contracte, cel mai ridicat nivel de pana acum din iunie, evolutia buna parea sa se mentina si marti, cand, dupa jumatate de sedinta, se inregis and 172;trau 59 de contracte cu o valoare ce depasea un milion de lei.

Ministerul Mediului vrea sa modifice din nou TIMBRUL de MEDIU. Sunt vizate automobilele importate

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor MMAP) a luat act de Decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) din 9 iunie 2016, cu referire la prevederile OUG 9/2013 privind timbrul de mediu pentru autovehicule.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )