Libnet.ro
UNICEF

19:00

BAC 2018. Ce a raspuns un elev care a fost intrebat cat fac 7X6. Reportul a crezut ca nu aude bine

Antena3 Antena3,
 BAC 2018. Ce a raspuns un elev care a fost intrebat cat fac 7X6. Reportul a crezut ca nu aude bine

Examenul de Bacalaureat din acest an s-ar putea sa le fi dat bataie de cap unora dintre elevi, chiar si atunci cand a fost momentul sa raspunda la cele mai banale intrebari. Reporter: Poti sa. continuă pe Antena3

SUBIECTE BAC 2018. Ce subiecte au fost la MATEMATICA si ISTORIE

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2018 continua, miercuri, cu proba obligatorie a profilului, respectiv Istorie in cazul elevilor de la profilul uman si Matematica, pentru elevii de la profilul.

BAC 2018 Alba. Patru elevi au fost eliminati din examen la prima proba scrisadin cauza telefoanelor mobile

Patru absolventi de liceu au fost eliminati in Alba de la examenul de Bacalaureat, la proba scrisa de la Limba Romana. Toti cei patru au fost surprinsi cu telefoane mobile asupra lor, lucru interzis de regulament.

Subiecte Romana BAC 2018. Majoritatea celor cu care am fost in clasa a XII-a voia sa pice poezie

Pentru Cristina Gavanescu, o tanara de 18 ani din Alexandria, prima proba a Bacalaureatului a insemnat multe emotii. Romana era hopul pentru ea, peste care sustine ca a trecut cu brio.

Bac 2018. Reactii dupa proba la Romana:A fost mai usor decat ma asteptam. Multi colegi au presupus ca vom primi Luceafarul

Peste 4. 000 de elevi clujeni au sustinut astazi examenul national de Bacalaureat la Limba si literatura romana. Subiectele nu au fost cele la care se asteptau absolventii de clasa a XII-a.

SUBIECTE BAC 2018 Romana. Elevii clasei a XII-a sustin prima proba la BAC, cea de Limba si Literatura Romana

SUBIECTE BAC 2018 Romana. Elevii care au absolvit clasa a XII-a sustin luni, 25 iunie, prima proba la BAC, cea de Limba si Literatura Romana. SUBIECTE BAC 2018 Romana. Antena3. ro va publica in scurt timp.

BAC 2018. Genul liric, printre subiectele la LIMBA ROMANA

Elevii au scapat de ce se temeau cel mai tare, la subiectul III. Nu a picat romanul, ci genul liric. SUBIECTE BAC 2018 Romana. Elevii care au absolvit clasa a XII-a sustin luni, 25 iunie, prima proba la BAC, cea .

SUBIECTE SI BAREM DE CORECTARE LA FIZICA BAC 2018 edu.ro. Cum trebuiau rezolvate subiectele de la Fizica

Antena3. ro va prezinta subiectele la fizica de la Bac 2018. Iata care au fost subiectele la.

SUBIECTE BAC 2018. Care au fost subiectele la limba romana

Elevii care au absolvit clasa a XII-a sustin luni, 25 iunie, prima proba la BAC, cea de Limba si Literatura Romana. Subiecte limba romana Bacalaureat 2018 edu. ro. La profilul uman a.

Subiecte romana BAC 2018 edu.ro. Elevii au fost pusi sa comenteze pe baza unei poezii

Subiecte romana BAC 2018 edu. ro. Elevii care au absolvit clasa a XII-a sustin luni, 25 iunie, prima proba la BAC, cea de Limba si Literatura Romana. Subiecte romana BAC 2018 edu. ro. La subiectul III elevilor .

Subiecte si barem Matematica BAC 2018 Subiectele de la examenul la Matematica si baremul de corectare au fost publicate pe edu.ro

Subiectele la Matematica de la Bacalaureat au fost publicate de Ministerul Educatiei. Descarca din articol subiectele pe care le-au avut astazi, 27 iunie 2018, de rezolvat absolventii de clasa a XII-a. Examenul a inceput la ora 9:00, iar elevii au avut la dispozitie 3 ore pentru a rezolva problemele. Subiectele de BAC la Matematica sunt diferentiate in functie de profil, astfel ca au fost 4 tipuri de cerinte: un tip de subiecte pentru absolventii de la Matematica-informatica, altele pentru cei de la Stiintele naturii, Pedagogic invatatori-educatoare sau de la liceele tehnologice. Decarca din articol si baremul de la Matematica - BAC 2018.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )