Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bacalaureat 2013: Peste 300 de candidati din Hunedoara au absentat la proba scrisa de la Limba Romana

B1 B1,
Bacalaureat 2013: Peste 300 de candidati din Hunedoara au absentat la proba scrisa de la Limba Romana

In judetul Hunedoara, peste 300 de absolventi de liceu au absentat la prima proba scrisa a examenului de Bacalaureat, relateaza Mediafax. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Hunedoara au. continuă pe B1

BAC 2013. Peste 300 de elevi din Hunedoara au ABSENTAT de la examen.

Peste 300 de absolventi de liceu din judetul Hunedoara au absentat, luni, la proba scrisa la Limba si literatura romana, relateaza Mediafax. Citeste si BAC 2013. Ce posteaza elevii pe Facebook dupa proba scrisa la romana Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Hunedoara, 348 de absolventi de liceu au fost absenti la prima proba scrisa a examenului de bacalaureat. La sesiunea de vara a examenului de bacalaureat, in Hunedoara, s-au inscris 4. 283 de .

BAC 2013. Peste 160.000 de candidati sustin, luni, prima proba scrisa de la bacalaureat, la ...

Examenele scrise de la bacalaureat incep luni cu proba la Limba si literatura romana, la care s-au inscris peste 160. 000 de elevi care au terminat in acest an clasa a XII-a si absolventi care nu au promovat in seriile anterioare, relateaza Mediafax. La prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an s-au inscris pentru sustinerea probei scrise de Limba si literatura romana 162. 338 de candidati. Acestia vor sustine proba de la ora 9. 00, putand intra in sali pana la ora .

BACALAUREAT 2013. 93 de elevi, dati afara pentru ca au incercat sa copieze.

586 de candidati din totalul de 162. 338 de potentiali participanti s-au prezentat, luni, la proba scrisa de limba si literatura romana a bacalureatului, informeaza Mediafax. 93 de elevi fiind scosi din salile de examen din cauza tentativelor de frauda la care au recurs, informeaza Ministerul Educatiei. Luni a avut loc prima proba scrisa a examenului de bacalaureat din sesiunea iunie - iulie 2013, proba la care s-au prezentat 154. 586 de candidati din totalul de 162. 338 de potentiali .

Bacalaureat 2013. Perlele candidatilor au inceput la iesirea din examen: Ne-a dat ceva cu un negru, habar nu am, ca n-am citit decat primul subiect. Da un 7 iau

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Unii candidati au avut versiuni uluitoare despre examenul de Bac de azi: fie n-au citit decat primul subiect, fie au scris ceva sinonime, fie chiar au intarziat trei ore la examen.

Bacalaureat 2013 Perlele candidatilor au inceput la iesirea din examen: Ne-a dat ceva cu un negru, habar nu am, ca n-am citit decat primul subiect. Da un 7 iau

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni,1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Unii candidati au avut versiuni uluitoare despre examenul de Bac de azi: fie n-au citit decat primul subiect, fie au scris ceva sinonime, fie chiar au intarziat trei ore la examen.

BACALAUREAT 2013. Ai SUBIECTELE, pe www.antena3.ro!

BACALAUREAT 2013 incepe cu probele scrise. Absolventii de liceu care s-au inscris la Examenul de Bacalaureat 2013 vor trebui sa rezolve subiectele de la limba si literatura romana. La profilul real, subiectul.

BACALAUREAT 2013 Proba la Romana. Ce trebuie sa stie elevii la intrarea in sala de examen

Absolventii de liceu vor sustine luni, prima proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Miercuri se vor da probele obligatorii in functie de profil Matematica si Istorie), iar vineri se va sustine proba la alegere, urmand ca rezultatele partiale sa fie afisate pe 8 iulie si cele finale pe 12 iulie.

BACALAUREAT 2013 Proba scrisa la Romana. Ce trebuie sa stie elevii la intrarea in sala de examen

Absolventii de liceu vor sustine luni prima proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Miercuri se vor da probele obligatorii in functie de profil Matematica si Istorie), iar vineri se va sustine proba la alegere, urmand ca rezultatele partiale sa fie afisate pe 8 iulie si cele finale pe 12 iulie.

BACALAUREAT 2013: Limba Romana, prima proba scrisa de la examen. Adevarul.ro iti arata cum sa pregatesti pentru examen

Luni, 1 iulie, incep probele scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Prima proba va fi cea de la Limba si Literatura Romana, urmand ca pe 3 iulie sa se dea proba obligatorie de profil Matematica sau Istorie), iar pe 5, proba la alegere in functie de profil. Rezultatele se vor afisa pe 8 iulie.

BACALAUREAT 2013 A zecea lectie video adevarul.ro: proba la Biologie

Profesoara Angelica Mihailescu de la Colegiul National George Cosbuc a rezolvat o varianta de la Bacalaureat la Biologie, materia pe care o aleg cei mai multi absolventi de liceu la proba optionala la materia de profil. Lectia video face parte din campania adevarul. ro te mediteaza pentru Evaluare Nationala si Bacalaureat 2013.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )