Libnet.ro
UNICEF

01:05

BACALAUREAT 2013 Proba la Romana. Ce trebuie sa stie elevii la intrarea in sala de examen

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2013 Proba la Romana. Ce trebuie sa stie elevii la intrarea in sala de examen

Absolventii de liceu vor sustine luni, prima proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Miercuri se vor da probele obligatorii in functie de profil Matematica si Istorie), iar vineri se va sustine proba la alegere, urmand ca rezultatele partiale sa fie afisate pe 8 iulie si cele finale pe 12 iulie. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2013 Proba scrisa la Romana. Ce trebuie sa stie elevii la intrarea in sala de examen

Absolventii de liceu vor sustine luni prima proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Miercuri se vor da probele obligatorii in functie de profil Matematica si Istorie), iar vineri se va sustine proba la alegere, urmand ca rezultatele partiale sa fie afisate pe 8 iulie si cele finale pe 12 iulie.

BACALAUREAT 2013: Limba Romana, prima proba scrisa de la examen. Adevarul.ro iti arata cum sa pregatesti pentru examen

Luni, 1 iulie, incep probele scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Prima proba va fi cea de la Limba si Literatura Romana, urmand ca pe 3 iulie sa se dea proba obligatorie de profil Matematica sau Istorie), iar pe 5, proba la alegere in functie de profil. Rezultatele se vor afisa pe 8 iulie.

BACALAUREAT 2013 A zecea lectie video adevarul.ro: proba la Biologie

Profesoara Angelica Mihailescu de la Colegiul National George Cosbuc a rezolvat o varianta de la Bacalaureat la Biologie, materia pe care o aleg cei mai multi absolventi de liceu la proba optionala la materia de profil. Lectia video face parte din campania adevarul. ro te mediteaza pentru Evaluare Nationala si Bacalaureat 2013.

SUBIECTE BAC 2013 4.600 elevi din Olt dau luni examenul de Bacalaureat la Limba Romana, proba scrisa

Un numar de 4. 609 elevi din judetul Olt sustin luni - 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana in cadrul examenului de Bacalaureat 2013. adevarul. ro va publica, luni, subiectele la Bacalaureat 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BACALAUREAT 2013 A opta lectie video adevarul.ro: proba scrisa optionala la Informatica

Profesorul George Trifan, de la Liceul Teoretic International de Informatica ICHB) din Capitala a rezolvat un model de subiect pentru proba optionala la Informatica de la Bacalaureatul din 2013, in cadrul unei noi lectii video adevarul. ro, din campania adevarul. ro te mediteaza.

BACALAUREAT 2013 adevarul.ro publica vineri lectii video pentru proba optionala

Adevarul. ro publica maine ultimele lectii video din campania adevarul. ro te mediteaza, destinate elevilor de clasa a XII-a care vor da vineri, 5 iulie, examenul scris la materiile optionale de profil, ultima proba de la Bacalaureatul din 2013. Cei mai multi candidati au ales Biologia, aproape 68.

Evaluare Nationala 2013. Ce SUBIECTE au primit elevii de clasa a VIII-a la matematica.

Evaluare Nationala 2013. Peste 196. 000 de elevi de clasa a VIII-a au sustinut joi, sub supraveghere video, proba de matematica din cadrul evaluarii nationale, informeaza rtv. net. Notele obtinute de absolventii claselor a VIII-a vor conta la admiterea la liceu. La proba de matematica elevii au avut de rezolvat varianta 3. Proba de matematica a inceput la ora 9. 00, dupa extragerea plicului cu varianta de subiecte. Peste 196. 000 de elevi de clasa a VIII-a au avut de rezolvat, joi dimineata, .

BACALAUREAT 2013 A noua lectie video adevarul.ro: proba optionala la Geografie

Nicoleta Beliciu, profesor de Geografie la Colegiul National Grigore Moisil si la Scoala nr. 193 din Bucuresti, le explica elevilor care vor da vineri examen scris la Geografie, in cadrul probei optionale la materia de profil, cum sa rezolve eficient cerintele din modelul de subiect publicat de minister.

Evaluarea Nationala 2013 Iata ce subiecte au avut de rezolvat elevii la matematica

Elevii care au absolvit clasa a VIII-a au sustinut, astazi dimineata, proba scrisa la matematica. Acesta este cea de-a doua proba a examenului de Capacitate. A fost extrasa varianta 3.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )