Libnet.ro
UNICEF

23:30

BACALAUREAT 2013: Limba Romana, prima proba scrisa de la examen. Adevarul.ro iti arata cum sa pregatesti pentru examen

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2013: Limba Romana, prima proba scrisa de la examen. Adevarul.ro iti arata cum sa pregatesti pentru examen

Luni, 1 iulie, incep probele scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Prima proba va fi cea de la Limba si Literatura Romana, urmand ca pe 3 iulie sa se dea proba obligatorie de profil Matematica sau Istorie), iar pe 5, proba la alegere in functie de profil. Rezultatele se vor afisa pe 8 iulie. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2013 A cincea lectie video adevarul.ro: proba scrisa la Istorie

Profesorul de Istorie Cornelius Riegler, de la Colegiul National bilingv George Cosbuc, a prezentat in cadrul campaniei adevarul. ro te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2013 o lectie video pentru candidatii care dau proba obligatorie de profil la Istorie, in cadrul examenului de Bacalaureat 2013.

BACALAUREAT 2013 A zecea lectie video adevarul.ro: proba la Biologie

Profesoara Angelica Mihailescu de la Colegiul National George Cosbuc a rezolvat o varianta de la Bacalaureat la Biologie, materia pe care o aleg cei mai multi absolventi de liceu la proba optionala la materia de profil. Lectia video face parte din campania adevarul. ro te mediteaza pentru Evaluare Nationala si Bacalaureat 2013.

Zamfiroiu, noul presedinte ICR - profesor de limba romana, ziarist, iar din 2001 diplomat

Lilian Zamfiroiu numit in functia de presedinte al ICR, este doctor in istorie si si-a inceput activitatea in diplomatie in 2001, dupa ce a lucrat ca profesor de limba romana si a cochetat cu presa, de la revista Universitatii Bucuresti, inainte.

BACALAUREAT 2013 A opta lectie video adevarul.ro: proba scrisa optionala la Informatica

Profesorul George Trifan, de la Liceul Teoretic International de Informatica ICHB) din Capitala a rezolvat un model de subiect pentru proba optionala la Informatica de la Bacalaureatul din 2013, in cadrul unei noi lectii video adevarul. ro, din campania adevarul. ro te mediteaza.

BACALAUREAT 2013 A sasea lectie video adevarul.ro: proba scrisa la Matematica

Absolventii de clasa a XII-a care vor sustine pe 3 iulie proba obligatorie de profil la Matematica pot urmari pe adevarul. ro cum sunt rezolvate modele de probleme la care au avut dificultati candidatii din anii precedenti. Lectia video predata de coordonatorul lotului olimpic de Matematica, profesorul universitar Radu Gologan, face parte din campania adevarul. ro te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2013.

BACALAUREAT 2013 A noua lectie video adevarul.ro: proba optionala la Geografie

Nicoleta Beliciu, profesor de Geografie la Colegiul National Grigore Moisil si la Scoala nr. 193 din Bucuresti, le explica elevilor care vor da vineri examen scris la Geografie, in cadrul probei optionale la materia de profil, cum sa rezolve eficient cerintele din modelul de subiect publicat de minister.

BACALAUREAT 2013 adevarul.ro publica vineri lectii video pentru proba optionala

Adevarul. ro publica maine ultimele lectii video din campania adevarul. ro te mediteaza, destinate elevilor de clasa a XII-a care vor da vineri, 5 iulie, examenul scris la materiile optionale de profil, ultima proba de la Bacalaureatul din 2013. Cei mai multi candidati au ales Biologia, aproape 68.

Absenteism in forta la Evaluarea Nationala. 29 de elevi ialomiteni au lipsit de la proba scrisa la matematica

Astazi s-a desfasurat ultima proba a Evaluarii Nationale a elevilor de clasa a VIII-a. La nivelul judetului Ialomita nu au fost inregistrate probleme privind desfasurarea examenului, ci doar elevi absenti.

BACALAUREAT 2013. Rezultatele afisate dupa primele probele ale examenului

BACALAUREAT2013: Aproape 30 la suta dintre cei 138. 563 de candidati inscrisi la proba de evaluare a competentelor digitale au obtinut calificativul experimentat, la EXAMENUL de BACALAUREAT, informeaza.

EVALUARE NATIONALA 2013 Peste 161.000 de elevi s-au prezentat la prima proba si doar unul a fost eliminat

Peste 161. 000 de elevi au participat, marti, 25 iunie, la proba de Limba Romana de la Evaluarea Nationala 2013 Capacitate 2013) si mai mult de 3. 600 au absentat. Un singur candidat a fost eliminat deoarece a fost surprins cu telefonul mobil. in Capitala au sustinut examenul putin peste 11. 500 de copii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )