Libnet.ro
UNICEF

16:31

Bacalaureat 2015: cine ia 10 merge gratis la Untold Festival

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bacalaureat 2015: cine ia 10 merge gratis la Untold Festival

Absolventii de liceu din tara care obtin media 10 la examenul de bacalaureat vor primi abonamente gratuite la Untold Festival, care se va desfasura in perioada 30 iulie - 2 august, la Cluj-Napoca, si la care vor sustine concerte Avicii, Armin van. continuă pe Wall-Street Ro

Bac 2015. Elevii care vor obtine 10 la examen castiga bilete la UNTOLD Festival

Elevii eminenti care promoveaza Bacalaureatul cu nota finala 10 vor fi premiati cu abonamente gratuite la UNTOLD Festival, un eveniment care se va desfasura in perioada 30 iulie-2 august, la Cluj-Napoca. Mai mult, totii elevii care promoveaza examenul vor fi recompensati cu abonamente la pretul de 199 lei plus taxe, anunta organizatorii.

BACALAUREAT 2015. Primele REZULTATE la Limba romana si limba materna

Numai 69% dintre absolventii de liceu care au sustinut proba orala la Limba romana au obtinut certificatul de utilizator experimentat, in timp ce, la limba materna, 84% dintre elevi au obtinut acelasi certificat.

BACALAUREAT 2015. O noua saptamana de foc pentru absolventii de liceu

Absolventii de liceu sustin, incepand de luni, evaluarea competentelor digitale proba D).

Ai media 10 la BAC? Intri gratis la un mare festival! Elevii care isi iau examenul au reduceri substantiale la abonamente

Organizatorii UNTOLD Festival anunta ca toti elevii din tara cei care isi iau Bacalaureatul cu media 10 primesc abonamente gratuite la eveniment. Iar cei care promoveaza examenul vor putea sa-si cumpere abonamente la pret special: doar 199 lei, plus taxe Eventim. ro. Festivalul are loc la Cluj intre 30 iulie si 2 august.

Jocurile Europene Baku 2015: Cine sunt primii romani care au intrat in competitie

Luptatorul Virgil Munteanu cat. 59 kg), la greco-romane, a fost primul roman care a intrat in focurile competitiei, sambata dimineata, la editia inaugurala a Jocurilor Europene, de la Baku.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )