Libnet.ro
UNICEF

18:00

BACALAUREAT 2016: Absolventii de clasa a XII-a sustin vineri proba la alegere

Antena3 Antena3,
BACALAUREAT 2016: Absolventii de clasa a XII-a sustin vineri proba la alegere

Ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2016, cea la alegere, are loc vineri, urmand ca rezultatele partiale sa fie afisate la data de 12 iulie, potrivit calendarului de examen. continuă pe Antena3

BAC 2016. Absolventii claselor a XII-a sustin marti proba scrisa la Limba Materna

Subiecte Limba Materna Bacalaureat 2015. Absolventii clasei a XII-a sustin astazi proba scrisa la una dintre limbile minoritatilor din tara noastra, respectiv maghiara, sarba, slovaca, turca, ucraineana, croata, spaniola, germana sau italiana.

Bacalaureat 2016. Absolventii de liceu sustin proba scrisa la limba romana din cadrul examenului de bacalaureat

Bacalaureat 2016. Absolventii de liceu sustin luni prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, din cadrului sesiunii iunie-iulie a examenului de bacalaureat. Bacalaureatul va continua marti,.

Bacalaureat 2016. Absolventii salajeni au rasuflat usurati: Subiectele au fost abordabile

Bacalaureat 2016. Daca dupa examenul scris la Limba si literatura romana, candidatii salajeni au avut pareri impartite vizavi de gradul de dificultate al subiectelor la Bac 2016, proba obligatorie a profilului pare sa nu le fi creat probleme.

VIDEO Bacalaureat 2016. Absolventii, multumiti ca subiectele au fost abordabile. Profesor: Probabil in Olt vom avea 85-90% promovabilitate la Romana

Bacalaureat 2016. Subiecte si pentru pasionatii de lectura, dar si pentru cei care considera literatura un moft s-au primit astazi la proba scrisa la limba si literatura romana, la examenul de Bac 2016, profesorii considerand, la randul lor, ca pentru un elev silitor o nota peste 8,50 era usor de obtinut.

Bacalaureat 2016. Absolventii claselor a-XII-a sustin proba la matematica

Bacalaureatul continua miercuri cu proba obligatorie a profilului: matematica si istorie. Rezultatele la examnul de BAC 2016 vor fi afiste in data de 12 iulie pana la ora 16.

BACALAUREAT 2016. Prima proba scrisa: LIMBA ROMANA. Vezi modele de subiecte

Absolventii claselor a XII-a sustin, de luni, examenul la Limba si literatura romana, primul din cadrul probelor scrise, la Bacalaureat.

BACALAUREAT 2016. Proba la alegere: Modele de SUBIECTE la Chimie Organica si Anorganica

Absolventii de liceu de la profilul real sustin, vineri, ultima proba la Bacalaureat, cea la alegere. Ei pot opta intre disciplinele: Fizica, Informatica, Chimie organica sau anorganica), Biologie sau Anatomie.

Bacalaureat 2016 Buzau: aproape 2.800 de absolventi sustin proba scrisa la Limba Romana

Probele scrise de la Bacalaureat 2016 incep in 4 iulie cu testarea la limba si literatura romana, la care sunt inscrisi aproape 2. 4800 de candidati din Buzau si continua marti, 5 iulie, pentru limba si literatura materna.

BACALAUREAT 2016. Liceenii sustin vineri ultima proba a examenului de Bac. Modele de SUBIECTE la toate disciplinele

Absolventii de liceu sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, cea la alegere a profilului. La uman, elevii pot alege intre Logica, Psihologie, Economie, Filosofie, Sociologie sau Geografie, in timp ce, la real, pot alege intre Informatica C++ sau Pascal), Chimie Organica sau Anorganica), Biologie sau Anatomie si Fizica.

Bacalaureat 2016. Subiectele la Limba si Literatura Romana

Bacalaureat 2016. Absolventii de liceu sustin luni prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, din cadrului sesiunii iunie-iulie a examenului de bacalaureat. Antena 3. ro va prezinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )