Libnet.ro
UNICEF

06:00

Baconschi si-a dat demisia din PDL: Mi-ati recomandat, de la Cluj, sa fac ciocul mic

Antena3 Antena3,
Baconschi si-a dat demisia din PDL: Mi-ati recomandat, de la Cluj, sa fac ciocul mic

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi si-a anuntat demisia din PDL, printr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui partidului, Vasile Blaga, in care reproseaza, printre altele, ca reformistii din PDL. continuă pe Antena3

Teodor Baconschi si-a dat demisia din PDL: I-a trimis lui Vasile Blaga scrisoarea de demisie

Teodor Baconschi si-a dat demisia, duminica seara, dinPartidulDemocrat Liberal. Fostul ministru de externe a transmis demisia presedintelui partidului, Vasile Blaga, prin intermediul unei scrisori.

VIDEO Teodor Baconschi a demisionat din PDL, printr-o scrisoare trimisa lui Vasile Blaga

Teodor Baconschi si-a dat demisia, duminica seara, dinPartidulDemocrat Liberal, informeaza B1. Fostul ministru de externe a transmis demisia presedintelui partidului, Vasile Blaga, prin intermediul unei scrisori.

Teodor Baconschi a demisionat din PDL.

In finalul scrisorii, Teodor Baconschi precizeaza ca pleaca din PDL fara urma de resentiment, fiind convins ca partidul isi va urma drumul indicat de seful PDL Vasile Blaga transmite Mediafax. Gestul lui Baconschi vine in contextul in care conducerea PDL va discuta, luni, despre viitorul in formatiune al celor care critica deciziile partidului, cei vizati fiind si Cristian Preda si Theodor Paleologu, ramanand de vazut daca se va lua sau nu o decizie in cazul .

Vasile Blaga va decide luni cine pleaca din PDL: Sunt vizati Cristian Preda, Teodor Baconschi si Sever Voinescu (VIDEO)

Conducerea Partidului Democrat Liberal va decide, luni, in sedinta, cine sunt cei care vor pleca din cauza criticilor aduse. Este vorba despre Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu sau Sever Voinescu,.

Petre Grigoras si-a dat demisia din functia de antrenor al Otelului Galati

Antrenorul Otelului Galati, Petre Grigoras, nu mai vrea sa-si continue munca de tehnician al echipei de la malul Dunarii din cauza instabilitatii financiar-administrative care domneste in sanul clubului moldav.

Vasile Blaga: Anumiti colegi din PDL ataca partidul folosind aceeasi retorica precum USL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, decalra ca exista colegi din partid care ataca PDL folosind aceeasi retorica la fel ca USL. Blaga spune ca aceste cazuri vor fi discutate in structurile formatiunii, fara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )