Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vasile Blaga va decide luni cine pleaca din PDL: Sunt vizati Cristian Preda, Teodor Baconschi si Sever Voinescu (VIDEO)

B1 B1,
Vasile Blaga va decide luni cine pleaca din PDL: Sunt vizati Cristian Preda, Teodor Baconschi si Sever Voinescu (VIDEO)

Conducerea Partidului Democrat Liberal va decide, luni, in sedinta, cine sunt cei care vor pleca din cauza criticilor aduse. Este vorba despre Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu sau Sever Voinescu,. continuă pe B1

Teodor Baconschi a demisionat din PDL.

In finalul scrisorii, Teodor Baconschi precizeaza ca pleaca din PDL fara urma de resentiment, fiind convins ca partidul isi va urma drumul indicat de seful PDL Vasile Blaga transmite Mediafax. Gestul lui Baconschi vine in contextul in care conducerea PDL va discuta, luni, despre viitorul in formatiune al celor care critica deciziile partidului, cei vizati fiind si Cristian Preda si Theodor Paleologu, ramanand de vazut daca se va lua sau nu o decizie in cazul .

Vasile Blaga: Anumiti colegi din PDL ataca partidul folosind aceeasi retorica precum USL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, decalra ca exista colegi din partid care ataca PDL folosind aceeasi retorica la fel ca USL. Blaga spune ca aceste cazuri vor fi discutate in structurile formatiunii, fara.

Vasile Blaga: Nu pot sa nu vad ca anumiti colegi din partid ataca PDL folosind limbajul USL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca nu exista o lista prealabila de excluderi din partid, dar a subliniat ca nu poate sa nu vada ca anumiti colegi de-ai sai ataca PDL folosind aceeasi retorica ca si USL-ul.

Vasile Blaga lanseaza la Alba Iulia strategia PDL in domeniul muncii si protectiei sociale

Presedintele PDL Vasile Blaga participa joi, la Alba Iulia, la lansarea strategiei nationale a partidului in domeniul muncii si protectiei sociale. Sunt prezenti si vicepresedintele PDL pe probleme de munca, Sulfina Barbu, respectiv prim vicepresedintele Liviu Negoita.

Baconschi si-a dat demisia din PDL: Mi-ati recomandat, de la Cluj, sa fac ciocul mic

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi si-a anuntat demisia din PDL, printr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui partidului, Vasile Blaga, in care reproseaza, printre altele, ca reformistii din PDL.

Vasile Blaga, despre demisia lui Daniel Funeriu din PDL: A procedat corect

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat joi la Alba Iulia ca fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, a procedat corect atunci cand si-a facut publica decizia de a demisiona din partid. Blaga a precizat ca ii pare rau, totusi, de fiecare coleg care paraseste PDL.

Vasile Blaga: PDL va avea din toamna un guvern din umbra

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca democrat-liberalii vor avea din toamna un guvern din umbra. Am inceput in tara prezentarea strategiilor sectoriale pe toate domeniile importante ale activitatii socio-economice, urmarind profesionalizarea partidului, a institutiilor, a comisiilor de specialitate. In urma activitatii din comisii, la inceputul toamnei, probabil, vom nominaliza si guvernul din umbra, a spus Blaga, citat de Agerpres.

Vasile Blaga: La inceputul toamnei, probabil, vom nominaliza si guvernul din umbra al PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat, vineri, ca partidul va nominaliza, la inceputul toamnei, probabil, guvernul din umbra, iar acesta nu va fi desemnat din biroul sau, ori de catre unul, doi,.

Ce se intampla in PDL: Cristian Preda si Teodor Baconschi scapa de excluderea din partid. Vasile Blaga: Nu avem o lista de excluderi. Nu doresc sa plece nimeni din PDL

Conducerea PDL va lua in discutie luni cazurile nemultumitilor din partid Cristian Preda si Teodor Baconschi. Surse din conducerea PDL au declarat pentru Hotnews. ro ca cei doi democrat liberali nu vor fi exclusi din partid, dar li se va da un avertisment. Totodata, aceleasi surse sustin ca in PDL se incearca acum instalarea unui armistitiu temporar, care ar putea fi insa dinamitat din nou de alcatuirea listelor pentru alegerile europarlamentare.

VIDEO Teodor Baconschi a demisionat din PDL, printr-o scrisoare trimisa lui Vasile Blaga

Teodor Baconschi si-a dat demisia, duminica seara, dinPartidulDemocrat Liberal, informeaza B1. Fostul ministru de externe a transmis demisia presedintelui partidului, Vasile Blaga, prin intermediul unei scrisori.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )