Libnet.ro
UNICEF

01:05

Badea: Daca nu era Basica sa faca inregistrarile, Mircea Basescu era linistit la el acasa

Antena3 Antena3,
Badea: Daca nu era Basica sa faca inregistrarile, Mircea Basescu era linistit la el acasa

Mircea Badea e de parere ca daca nu ar fi existat inregistrarile in scandalul Basescu-Bercea, Mircea Basescu era linistit la el acasa. Eu chiar as face un fan club Izaura, adica vreau sa fiu fondator la fan. continuă pe Antena3

DNA a confirmat ca inregistrarile cu Mircea Basescu nu sunt modificate

Actualizare 12:16 DNA, sechestru pe averile lui Mircea Basescu si Capatana Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Mircea Basescu si a presupusului sau complice, Marian Capatina, anchetatorii urmarind sa recupereze cei 250 mii euro, bani care fac obiectul traficului de influenta, potrivit surselor din presa.

Mircea Basescu, adus la DNA. Institutia recunoaste ca inregistrarile Bercea-Basescu sunt reale

Mircea Basescu a fost adus, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). DNA recunoaste ca inregistrarile Bercea-Basescu sunt reale. Stire in curs de.

Avocatul lui Mircea Basescu: Camerele sunt defecte. Cravata cu care s-ar fi facut inregistrarile nu a putut fi expertizata

Avocatul lui Mircea Basescu a declarat marti, la iesirea de la DNA, ca expertiza in cazul inregistrarilor audio-video facute de Florin Anghel este gata, dar cravata cu care s-ar fi facut inregistrarile nu a pu.

Procurorii au pus sechestru pe o parte din averile lui Mircea Basescu si Marian Capatana. inregistrarile, probe la dosar

Procurorii DNA au decis sa puna sechestru pe o parte din averea lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana. Cei doi au fost adusi marti la sediul institutiei pentru a li se comunica rezultatul expertizei in cazul inregistrarilor din dosarul in care ii acuza pe mai multi membri ai familiei Anghel de santaj.

Sechestru pe o parte din averile lui Mircea Basescu si Marian Capatana. inregistrarile, probe la dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au decis sa puna sechestru pe o parte din averea lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana. Cei doi au fost adusi, marti, la sediul institutiei pentru a li se comunica rezultatul expertizei in cazul inregistrarilor din dosarul in care ii acuza pe mai multi membri ai familiei Anghel de santaj.

Mircea Basescu afla marti daca scapa de arestul preventiv

Cererea de revocare a masurii arestarii preventive depusa de Mircea Basescu se judeca mai devreme la Tribunalul Bucuresti, noul termen fiind stabilit astazi pentru 15 iulie, dupa ce, initial, instanta stabilise pentru 21 iulie dezbaterea acestei cereri, dar avocatii lui Mircea Basescu au solicitat preschimbarea termenului, scriu surse din presa.

Cererea de revocare a arestului depusa de Mircea Basescu se va judeca pe 15 iulie

Mircea Basescu afla pe 15 iulie daca va fi eliberat. Aparatorii fratelui presedintelui au cerut judecarea mai devreme a solicitarii de revocare a arestarii preventive, relateazaB1 TV. Mircea Basescu si .

Cererea de revocare a arestului depusa de Mircea Basescu se judeca pe 15 iulie

Mircea Basescu afla pe 15 iulie daca va fi eliberat. Aparatorii fratelui presedintelui au cerut judecarea mai devreme a solicitarii de revocare a arestarii preventive.

Mircea Basescu ar putea afla pe 15 iulie daca va fi eliberat din arest preventiv

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis cererea lui Mircea Basescu de devansare a termenului de judecata privind contestarea masurii arestarii preventive. Judecatorii urmeaza ca pe 15 iulie sa ia in discutie contestatia depusa de fratele presedintelui.

Motivarea arestarii lui Mircea Basescu: grad ridicat de pericol social,sentimentul de insecuritate in randul societatii civile

Mircea Basescu a fost mentinut in arestul preventiv de judecatorul de drepturi si libertati de la Curtea de Apel Bucuresti deoarece exista un grad ridicat de pericol social. Faptele fratelui presedintelui tarii au rezonanta negativa in societate. Arestarea s-a impus chiar daca probele, respectiv filmarile facute de clanul Bercea, nu au fost depuse pe suportul original.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )