Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cererea de revocare a arestului depusa de Mircea Basescu se va judeca pe 15 iulie

B1 B1,
Cererea de revocare a arestului depusa de Mircea Basescu se va judeca pe 15 iulie

Mircea Basescu afla pe 15 iulie daca va fi eliberat. Aparatorii fratelui presedintelui au cerut judecarea mai devreme a solicitarii de revocare a arestarii preventive, relateazaB1 TV. Mircea Basescu si . continuă pe B1

Cererea de revocare a arestului depusa de Mircea Basescu se judeca pe 15 iulie

Mircea Basescu afla pe 15 iulie daca va fi eliberat. Aparatorii fratelui presedintelui au cerut judecarea mai devreme a solicitarii de revocare a arestarii preventive.

Tribunalul Bucuresti judeca pe 21 iulie cererea de revocare a arestarii lui Mircea Basescu

Magistratii Tribunalului Bucuresti vor judeca pe data 21 iulie cererea de revocare a masurii arestarii lui Mircea Basescu, inaintata de avocatii acestuia.

Cererea de eliberare a lui Mircea Basescu se va judeca pe 21 iulie

Cererea de eliberare a lui Mircea Basescu se va judeca pe 21 iulie, la Tribunalul Bucuresti. Fratele presedintelui spunea ca nu va face cerere de eliberare pana nu va veni motivarea judecatorilor, document.

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca pe 21 iulie cererea de revocare a masurii arestarii lui Mircea Basescu

Magistratii Tribunalului Bucuresti vor judeca pe data 21 iulie cererea de revocare a masurii arestarii luiMircea Basescu, inaintata de avocatii acestuia, relateaza B1 TV. Avocatii lui Mircea Basescu au.

Cererea de eliberare a lui Mircea Basescu, devansata pe 15 iulie

Cererea de eliberare a lui Mircea Basescu a fost devansata cu o saptamana, astfel ca ea se va judeca marti, pe 15 iulie, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea avocatului fratelui presedintelui de.

Mircea Basescu ar putea afla pe 15 iulie daca va fi eliberat din arest preventiv

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis cererea lui Mircea Basescu de devansare a termenului de judecata privind contestarea masurii arestarii preventive. Judecatorii urmeaza ca pe 15 iulie sa ia in discutie contestatia depusa de fratele presedintelui.

Mircea Basescu cere Tribunalului Bucuresti revocarea arestarii preventive; termen - 21 iulie

Mircea Basescu a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere de revocare a masurii arestarii preventive iar instanta a stabilit pentru 21 iulie termenul cand va dezbate aceasta solicitare, transmite Agerpres.

DNA a confirmat ca inregistrarile cu Mircea Basescu nu sunt modificate

Actualizare 12:16 DNA, sechestru pe averile lui Mircea Basescu si Capatana Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Mircea Basescu si a presupusului sau complice, Marian Capatina, anchetatorii urmarind sa recupereze cei 250 mii euro, bani care fac obiectul traficului de influenta, potrivit surselor din presa.

Avocatul lui Mircea Basescu: Florin Anghel este cercetat pentru cumparare de influenta

Avocatul lui Mircea Basescu a declarat joi, la iesirea de la DNA, ca fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel foto), este cercetat pentru cumparare de influenta, intr-un dosar disjuns din cel in care se fac cercetari pentru trafic de influenta.

Avocatul lui Mircea Basescu: Camerele sunt defecte. Cravata cu care s-ar fi facut inregistrarile nu a putut fi expertizata

Avocatul lui Mircea Basescu a declarat marti, la iesirea de la DNA, ca expertiza in cazul inregistrarilor audio-video facute de Florin Anghel este gata, dar cravata cu care s-ar fi facut inregistrarile nu a pu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )