Libnet.ro
UNICEF

18:01

Mircea Basescu afla marti daca scapa de arestul preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mircea Basescu afla marti daca scapa de arestul preventiv

Cererea de revocare a masurii arestarii preventive depusa de Mircea Basescu se judeca mai devreme la Tribunalul Bucuresti, noul termen fiind stabilit astazi pentru 15 iulie, dupa ce, initial, instanta stabilise pentru 21 iulie dezbaterea acestei cereri, dar avocatii lui Mircea Basescu au solicitat preschimbarea termenului, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Voiculescu afla joi daca scapa sau nu de controlul judiciar

Tribunalul Bucuresti decide joi daca Dan Voiculescu scapa sau nu de controlul judiciar. Voiculescu a formulat o contestatie in privinta masurii luate saptamana trecuta de procurorii DNA intr-un nou dosar in care este acuzat de santaj.

Motivarea arestarii lui Mircea Basescu: grad ridicat de pericol social,sentimentul de insecuritate in randul societatii civile

Mircea Basescu a fost mentinut in arestul preventiv de judecatorul de drepturi si libertati de la Curtea de Apel Bucuresti deoarece exista un grad ridicat de pericol social. Faptele fratelui presedintelui tarii au rezonanta negativa in societate. Arestarea s-a impus chiar daca probele, respectiv filmarile facute de clanul Bercea, nu au fost depuse pe suportul original.

Cererea de revocare a arestului depusa de Mircea Basescu se va judeca pe 15 iulie

Mircea Basescu afla pe 15 iulie daca va fi eliberat. Aparatorii fratelui presedintelui au cerut judecarea mai devreme a solicitarii de revocare a arestarii preventive, relateazaB1 TV. Mircea Basescu si .

Cererea de revocare a arestului depusa de Mircea Basescu se judeca pe 15 iulie

Mircea Basescu afla pe 15 iulie daca va fi eliberat. Aparatorii fratelui presedintelui au cerut judecarea mai devreme a solicitarii de revocare a arestarii preventive.

Mircea Basescu ar putea afla pe 15 iulie daca va fi eliberat din arest preventiv

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis cererea lui Mircea Basescu de devansare a termenului de judecata privind contestarea masurii arestarii preventive. Judecatorii urmeaza ca pe 15 iulie sa ia in discutie contestatia depusa de fratele presedintelui.

Mircea Basescu cere devansarea judecarii cererii de eliberare

Avocatul lui Mircea Basescu a facut cerere de preschimbare a termenului la care judecatorii sa ia in discutie revocarea masurii arestului preventiv. Solicitarea ar urma sa fie analizata pe 21 iulie, la o zi.

MOTIVARE Curtea de Apel: Mircea Basescu si Marian Capatana au acreditat ideea ca justitia este la discretia lor

Curtea de Apel Bucuresti arata in motivarea deciziei de mentinere in arest preventiv a lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, ca eliberarea acestuia ar perturba ordinea publica si au retinut ca apararea invocata de acesta in timpul procesului este lipsita de veridicitate.

Badea: Daca nu era Basica sa faca inregistrarile, Mircea Basescu era linistit la el acasa

Mircea Badea e de parere ca daca nu ar fi existat inregistrarile in scandalul Basescu-Bercea, Mircea Basescu era linistit la el acasa. Eu chiar as face un fan club Izaura, adica vreau sa fiu fondator la fan.

Dan Voiculescu afla astazi daca scapa de vizitele zilnice la Politie

Omul de afaceri Dan Voiculescu afla astazi daca va scapa de drumurile zilnice la politie. Asta pentru ca magistratii Tribunalului Bucuresti vor decide daca admit sau resping cererea acestuia de ridicare a controlului judiciar impus de procurorii anticoruptie in noul dosar in care este acuzat de santaj.

Mircea Basescu, adus la DNA. Institutia recunoaste ca inregistrarile Bercea-Basescu sunt reale

Mircea Basescu a fost adus, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). DNA recunoaste ca inregistrarile Bercea-Basescu sunt reale. Stire in curs de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )