Libnet.ro
UNICEF

10:30

Radu Banciu: Excluderea lui Marian Vanghelie din PSD ar produce un cataclism

B1 B1,
Radu Banciu: Excluderea lui Marian Vanghelie din PSD ar produce un cataclism

Excluderea lui Marian Vanghelie din PSD ar produce un cataclism, sustine Radu Banciu, care afirma ca desi pesedistul este putred de bogat, nu-si poate numara averea bpentru ca nu stie sa numere atat de. continuă pe B1

Radu Banciu catre Mircea Geoana: Se inchide acest cerc de 25 de ani pentru PSD. Daca nu schimbati oamenii, nu veti avea succes

Jurnalistul Radu Banciu i-a dat un sfat lui Mircea Geoana, cu privire la strategia pe care PSD ar trebui sa o urmeze in viitor, dupa ce politicianul a afirmat marti ca vrea sa ajute la depasirea celui mai.

Radu Banciu: UDMR e ca si trecut in tabara penelista. Ei stiu ca din 2015 sau 2016 va fi un loc caldut la guvernare

Jurnalistul Radu Banciu considera ca UDMR va iesi de la guvernare pentru a se alatura PNL-ului, avand in vedere ca majoritatea populatiei maghiare din Romania il sustine pe Iohannis. UDMR e ca si trecut.

Ioan Adam a fost suspendat din PSD si din functia de vicepresedinte al PSD Brasov

Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a fost suspendat din PSD, precum si din functia de vicepresedinte al PSD Brasov, informeaza Agerpres. Masura a fost.

Deputatul Ioan Adam, arestat in dosarul retrocedarilor ilegale, a fost suspendat din PSD

Deputatul Ioan Adam, arestat preventiv printr-o decizie luata de instanta suprema, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, a fost suspendat din PSD, a anuntat, luni, presedintelui executiv al.

Deputatul Ioan Adam a fost suspendat din PSD pe durata anchetei DNA

Deputatul Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, a fost suspendat din PSD, informeaza Mediafax.

Avocatul Ioan Adam, arestat preventiv, a fost suspendat din PSD

Avocatul Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a fost suspendat din PSD si, implicit din functia de vicepresedinte al social-democratilor brasoveni, anunta Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )