Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baia Mare: Lui Catalin Chereches i s-a dat voie sa depuna juramantul la sediul primariei

B1 B1,
Baia Mare: Lui Catalin Chereches i s-a dat voie sa depuna juramantul la sediul primariei

Catalin Chereches, noul primar al municipiului Baia Mare, va depune juramantul pe 18 iulie la sediul primariei, dupa ce conducerea penitenciarului Gherla a aprobat solicitarea avocatilor ca edilul sa. continuă pe B1

Catalin Chereches va scapa din inchisoare, pentru cateva ore. Cand va depune juramantul pentru investirea in functia de primar al municipiului Baia Mare

Primarul ales al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a primit permisiunea de a parasi incinta penitenciarului Gherla, pentru a depune juramantul de investire in functie, la primaria din localitate.

Primarul ales Catalin Chereches, incarcerat in Penitenciarul Gherla, va depune juramantul pe 18 iulie

Primarul ales al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, arestat preventiv intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita in forma continuata si incarcerat la Penitenciarul Gherla, va depune juramantul de investire in functie luni, 18 iulie, la Primaria Baia Mare, in cadrul unei sedinte a Consiliului Local.

Universul meu, expozitie de lucrari artistice scolare deschisa la Complexul Astronomic Baia Mare

Expozitia de arta vizuala Universul Meu s-a deschis in 9 iulie la Complexul Astronomic din Baia Mare. Ajunsa la a patra editie, expozitia prezinta o selectie a celor mai valoroase lucrari artistice realizate de elevi de la mai multe institutii de invatamant din Romania.

Luzarii de pe Electrolizei, personaje de graffiti: au fost pictati pe gardurile unei strazi din Baia Mare

Este voba de un gard de 40 de metri liniari de la fosta platforma industriala Cuprom pe care elevii de la Liceul de Arte din Baia Mare au desenat aceste personaje.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )