Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aradul intra in Cartea Recordurilor cu cel mai lung sir de capace

România Liberă România Liberă,
Aradul intra in Cartea Recordurilor cu cel mai lung sir de capace

Aradul intra in Cartea Recordurilor Mondiale Guiness World Records, dupa ce, sambata, in oras s-a realizat cel mai lung sir de capace insiruite din lume. continuă pe România Liberă

Aradul vrea sa intre in cartea recordurilor cu cel mai lung lant de capace de PET

La Arad, un grup de initiativa vrea sa stabileasca un nou record, cu totul special, in data de 2 iulie, pe stadionul Gloria. Categoria pentru care initiatorii au ales-o este Cel mai lung lant de capace de sticla de plastic Longest chain of bottle caps).

Google da in folosinta cel mai lung si mai rapid cablu de internet

Una dintre cele mai interesante colaborari pe care le-a avut Google in ultimii ani s-a reflectat intr-un cablu trans-oceanic intitulat Faster. in total a fost vorba de 9000 de kilometri de cablu, trasi cu mare precizie si entuziasm, pe sub oceanul Pacific pentru imbunatatirea vitezei de internet din mai multe zone ale Asiei. in principiu, [].

Lewis Hamilton, cel mai rapid in calificarile din Austria

Campionul mondial Lewis Hamilton a stabilit, sambata, cel mai rapid timp in calificarile Marelui Premiu al Austriei de pe traseul Spielberg.

Jocurile Olimpice 2016, cel mai sigur loc pentru sportivi

Desi focuri de arma rasuna in cartierele marginase din Rio de Janeiro, cadavre mutilate zac pe plaja, iar politistii si pompierii protesteaza, Comitetul Olimpic American USOC) a afirmat ca Jocurile Olimpice 2016 vor fi cel mai sigur loc pentru sportivi odata ce intrecerile vor incepe, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Nico Rosberg, cel mai rapid in primele antrenamente din Austria

Pilotul german Nico Rosberg a stabilit, vineri dimineata, cel mai bun timp in primele antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Austriei de la Spielberg, traseul de casa al Red Bull.

Rata somajului din zona euro, la cel mai redus nivel din iulie 2011

Rata somajului in zona euro a scazut la 10,1% in mai, de la 10,2% in aprilie si 11% in perioada similara din 2015, ajungand la cel mai redus nivel din iulie 2011, precizeaza datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

FMI: Deutsche Bank, posibil cel mai mare risc la adresa sistemului financiar global

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca germana, respectiv cea mai mare banca de investitii din Europa, este, posibil, cel mai mare risc la adresa sistemului financiar din lume, conform unui avertisment lansat ieri, de Fondul Monetar International FMI), potrivit agentiilor de presa straine.

Deutsche Bank reprezinta cel mai mare risc la adresa sistemului financiar global

Legaturile pe care Deutsche Bank le are cu cele mai mari banci ale lumii fac din grupul bancar german cel mai mare risc potential la adresa sistemului financiar global, a apreciat joi Fondul Monetar International, transmite Dow Jones Newswires.

Cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba din Austria tunde gazon romanesc

Modelul de tractoras de tuns iarba din seria R4 este considerat de specialistii care l-au conceput ca fiind cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba produs de VIKING. Practic, oricine poate manevra acest utilaj dupa ce i se face un scurt training tehnic inainte. Inginerii austrieci de la VIKING au gandit acest model special pentru terenuri inguste, de pana la 4000 de metri patrati, latimea de tundere a ierbii fiind de 80 cm. Acest model extrem de agil a intrat pe piata din Romania si poate fi achizitionat de la dealerii STIHL din toata tara.

Romanul Bogdan Daniel Deac este cel mai tanar mare maestru international in sah

La doar 14 ani, 7 luni si 27 de zile, Bogdan Daniel Deac a devenit cel mai tanar mare maestru international in sah din lume. Sahistul din Ramnicu Valcea a reusit sa obtina a treia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )