Libnet.ro
UNICEF

21:45

Baiatul-urs aduce unei romance din Londra premiul National Geographic Traveller

Hotnews Hotnews,
 Baiatul-urs aduce unei romance din Londra premiul National Geographic Traveller

E o fotografie impresionanta, in care un copil imbracat in blana de urs, din care nu-i iese afara decat capul, imprumuta expresia fioroasa a animalului ramas fara suflet. Ea apartine romancei Alecsandra Raluca Dragoi, care cu fotografia intitulata Baiat in costum de urs in Romania e castigatoarea editiei 2015 a concursului National Geographic Traveller, la categoria Oameni. Revista americana premiaza anual cele mai reusite fotografii din domeniile orase, oameni, animale. Cu ochii parca sta la panda - ca si cum nu doar corpul i s-ar fi strecurat in blana animalului de prada, scrie Spiegel despre fotografia romancei care locuieste la Londra. continuă pe Hotnews

Condamnare rusinoasa pentru 4 romani din Londra. Au furat banii aruncati la intrarea in Turnul Londrei

Condamnare rusinoasa pentru 4 romani din Londra. Conationalii au primit 6 luni cu suspendare pentru ca au furat 350 de lire sterline din banii aruncati la intrarea in Turnul Londrei. Incidentul a avut loc pe 31.

Elevii unei scoli din SUA au primit mai multe puzzle-uri de cuvinte inspirate din seria erotica Fifty Shades of Grey

Elevii unei scoli din Pennsylvania, SUA, au primit mai multe puzzle-uri de cuvinte inspirate din seria erotica 50 de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, potrivit foxnews. com. Puzzle-urile de cuvinte oferite.

VIDEO Primarul unei comune din Caras-Severin, la un pas de a fi linsat de sateni fiindca drumurile din localitate sunt pline de gropi

Aurel Coriolan Luca, primarul din comuna Berzovia, din Cars-Severin, a fost la un pas de a fi linsat de localnici, acestia fiind nemultumiti ca drumurile din localitate sunt pline de gropi, potrivit resita. ro.

Anunt umanitar: Drama unei invatatoare din Dolj: Cu hemipareza si tumora cerebrala vine zilnic la scoala

Are tumora cerebrala, hemipareza pe partea stanga, se deplaseaza cu mare greutate. Nu a renuntat insa nici macar o clipa la pasiunea vietii sale, aceea de a preda copiilor din ciclul primar. Marturiseste ca ei ii dau putere sa mearga mai departe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )