Libnet.ro
UNICEF

15:00

Baietelul infiat de Gigi Becali a implinit 19 ani. Cum arata si cu ce se ocupa Marian: El imi poarta de grija si e ingerul meu pazitor (FOTO)

B1 B1,
Baietelul infiat de Gigi Becali a implinit 19 ani. Cum arata si cu ce se ocupa Marian: El imi poarta de grija si e ingerul meu pazitor (FOTO)

Marian Ursea, baietelul pe care Gigi Becali l-a infiat in 2013, a ajuns un tanar in toata regula. GALERIE FOTO Acesta are acum 19 ani si spune ca finantatorul FCSB a fost si este ingerul pazitor. continuă pe B1

El este fiul adoptiv al lui Gigi Becali. Are 19 ani acum si e o mica vedeta

Gigi Becali are trei fete alaturi de sotia sa, Luminita: Teodora, Alexandra si Cristina. Pe langa cele trei flori, latifundiarul mai are un fiu adoptiv, care a ajuns la 19 ani si este o mica vedeta. El este fiul adoptiv al lui Gigi Becali in anul 2012 se spunea povestea lui Marian Ursea, un baietel .

Nunta boiereasca pentru Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Dorinta speciala a milionarului

Lui Gigi Becali nu prea ii mai ies socotelile in fotbal, dar are alte motive sa fie fericit. Fiica lui cea mare, Teodora, se casatoreste in luna octombrie, iar latifundiarul din Pipera da cu banii in stanga si in dreapta ca sa fie sigur ca face o nunta boiereasca. Nunta boiereasca pentru Teodora, fiica cea .

Lovitura pentru Gabriela Firea. Gigi Becali si-a dat fina in judecata. Ce i-a facut primarul Capitalei

Gabriela Firea a primit o lovitura grea din partea lui Gigi Becali. Nasul ei de cununie a dat-o in judecata pentru 680. 000 de euro intr-un litigiu care dateaza din anul 2010. Totul a pornit de la despagubirile pe care Primaria Capitalei i le datoreaza patronului FCSB in urma exproprierii unui teren. Gabriela Firea a fost .

Gigi Becali, reactie furibunda dupa FCSB CFR Cluj 0-0. Si-a distrus un jucator

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, partida jucata pe teren propriu impotriva celor de la CFR Cluj, in runda cu numarul 10 din Liga 1. Patronul bucurestenilor, Gigi Becali, s-a aratat nemultumit la finalul partidei si si-a criticat jucatorii. FCSB ocupa locul 9 in campionat, cu 11 puncte, la 4 lungimi de unda in .

Gigi Becali accepta decizia UEFA si recunoaste: Noi pana acum le furam banii!

Cunoscut pentru calculele sale facute pe baza banilor oferiti de UEFA, Gigi Becali considera dreapta decizia forului european de a infiinta o a treia competitie in care sa joace saracii Europei in materie de fotbal si performanta.

Dumitru Dragomir se ofera sa intermedieze marea impacare intre Gigi Becali si Armata

Aflat intr-o emisiune televizata, Dumitru Dragomir a vorbit despre posibilii termeni ai unei impacari intre Gigi Becali si reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Gigi Becali, dezamagit de atacul FCSB: N-avem anvergura!

Pe Gigi Becali l-a multumit ca FCSB n-a pierdut cu CFR Cluj in meciul de duminica seara din etapa a 10-a in Liga 1, dar patronul ros-albastrilor s-a declarat total nemultumit de linia ofensiva.

Andrei, tanarul care a pierit in accidentul cumplit din Sibiu, abia implinise 19 ani. in ce masina se afla cu prietenii lui in momentul tragediei

Andrei Grosu, tanarul care abia implinise varsta de 19 ani, si-a pierdut viata in accidentul tragic petrecut noaptea trecuta pe Soseaua Alba Iulia din Sibiu. Alti doi prieteni se aflau in.

Sibiu: Un tanar de 19 ani a murit si alti 2 au fost raniti intr-un accident rutier

Un tanar de 19 ani a murit si alti doi au fost raniti dupa ce masina lor a intrat, din cauza vitezei.

Sibiu: Un tanar de 19 ani a murit si alti 2 au fost raniti dupa ce masina lor a intrat intr-un stalp

Un tanar de 19 ani a murit si alti doi au fost raniti dupa ce masina lor a intrat, din cauza vitezei, intr-un stalp din orasul Sibiu, scrie Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )