Libnet.ro
UNICEF

06:15

Sibiu: Un tanar de 19 ani a murit si alti 2 au fost raniti intr-un accident rutier

România Liberă România Liberă,
Sibiu: Un tanar de 19 ani a murit si alti 2 au fost raniti intr-un accident rutier

Un tanar de 19 ani a murit si alti doi au fost raniti dupa ce masina lor a intrat, din cauza vitezei. continuă pe România Liberă

Sibiu: Un tanar de 19 ani a murit si alti 2 au fost raniti dupa ce masina lor a intrat intr-un stalp

Un tanar de 19 ani a murit si alti doi au fost raniti dupa ce masina lor a intrat, din cauza vitezei, intr-un stalp din orasul Sibiu, scrie Mediafax.

Accident cumplit in Romania! Un tanar de 19 ani a murit si alti 2 au fost raniti dupa ce masina lor a intrat intr-un stalp

Un accident cumplit s-a produs in noaptea de luni spre marti, in Sibiu. Pe fondul neadaptarii vitezei un conducator auto a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un stalp, scrie oradesibiu. ro. in.

Accident cumplit in Romania! Un tanar de 19 ani a murit si alti 2 au fost raniti dupa ce masina lor a intrat intr-un stalp

Un accident cumplit s-a produs in noaptea de luni spre marti, in Sibiu. Pe fondul neadaptarii vitezei un conducator auto a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un stalp, scrie.

Andrei, tanarul care a pierit in accidentul cumplit din Sibiu, abia implinise 19 ani. in ce masina se afla cu prietenii lui in momentul tragediei

Andrei Grosu, tanarul care abia implinise varsta de 19 ani, si-a pierdut viata in accidentul tragic petrecut noaptea trecuta pe Soseaua Alba Iulia din Sibiu. Alti doi prieteni se aflau in.

Accident ingrozitor in Buzau: Doi oameni au murit si alti trei au fost raniti

Un barbat de 73 de ani si o tanara de 23 de ani au decedat, iar alte trei persoane au fost ranite sambata seara, pe DN 2, intre Buzau si Ramnicu Sarat, dupa ce un autoturism a intrat in coliziune cu o.

Accident teribil in Sibiu! Trei tineri de 19 ani au intrat cu masina intr-un stalp, unul dintre ei a murit pe loc

Un accident teribil de circulatie s-a produs in noaptea de luni spre marti, in Sibiu, pe Soseaua Alba Iulia, chiar in apropiere de sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Pe fondul neadaptarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )