Libnet.ro
UNICEF

09:45

Baietelul de noua ani care a REUSIT ridicarea unei INTERDICTII impuse de peste un SECOL

B1 B1,
Baietelul de noua ani care a REUSIT ridicarea unei INTERDICTII impuse de peste un SECOL

Un copil de doar noua ani a convins autoritatile din orasul lui natal, Colorado sa ridice o interdictie veche de mult de 100 de ani, in ceea ce priveste bataile cu bulgari de zapada. Baietelul, pe nume. continuă pe B1

Vrancea: Pompierii militari intervin pentru a salva o fetita de 10 ani care a cazut ntr-o fosa septica

Pompierii militari din cadrul Statiei de Pompieri Vidra intervin in satul Lepsa din comuna Tulnici pentru salvarea unui copil de 10 ani care a cazut intr-o fosa septica, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, citat de Agerpres.

UPDATE Vrancea: Pompierii militari au salvat o fetita de 10 ani care cazuse ntr-o fosa septica

Pompierii militari din cadrul Statiei de Pompieri Vidra au intervenit in satul Lepsa din comuna Tulnici pentru salvarea unui copil de 10 ani care a cazut intr-o fosa septica, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, citat de Agerpres.

Gestul uimitor al familiei copilei de opt ani care si-a pierdut viata in urma accidentului teribil din Oradea

Fetita de opt ani din Oradea, care a murit dupa ce a fost lovita de o masina in timp ce traversa printr-un loc nepermis, va salva vietile altor persoane. Familia micutei a decis sa-i doneze.

Rasturnare de situatie in cazul fetitei de 10 ani care ar fi fost strivita de un dulap la centrul Ciresarii. Tatal micutei spune ca a murit dupa ce a fost impinsa de pe balustrada

Au aparut detalii cutremuratoare dupa moartea fetitei de 10 ani de la centrul de copii Ciresarii. Tatal copilei, Ion Lulea, a infirmat faptul ca micuta a ajuns la spital dupa ce a fost strivita de un dulap de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )