Libnet.ro
UNICEF

05:45

Banca britanica, investigata dupa ce presedintele sau a fost arestat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca britanica, investigata dupa ce presedintele sau a fost arestat

Ministrul britanic de Finante George Osbourne a dispus o investigatie la Co-operative Bank din Manchester, dupa ce fostul presedinte al institutiei, Paul Flowers, a fost arestat, potrivit surselor de presa, care citeaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

O banca britanica, investigata dupa ce presedintele a fost filmat cand cumpara cocaina

Ministrul britanic de Finante George Osbourne a dispus o investigatie la Co-operative Bank din Manchester, dupa ce compania mama a cedat controlul bancii detinatorilor de obligatiuni, iar fostul presedinte al acesteia, Paul Flowers, a fost filmat in.

O banca, investigata dupa ce presedintele a fost filmat cand cumpara cocaina

Ministrul britanic de Finante George Osbourne a dispus o investigatie la Co-operative Bank din Manchester, dupa ce compania mama a cedat controlul bancii detinatorilor de obligatiuni, iar fostul presedinte al acesteia, Paul Flowers, a fost filmat in.

Paris: Suspectul care a comis atacurile de la o banca si redactia ziarului Liberation a fost arestat

Suspectul care a comis atacurile de la o banca si redactia ziarului Liberation din Paris a fost arestat de autoritati. Anchetatorii au declarat ca testele ADN au confirmat vinovatia barbatului retinut.

Romanul care si-a ucis fiul si sotia in SUA a fost arestat pentru 29 de zile

Romanul care si-a ucis sotia si fiul cel mare in Statele Unite a fost arestat pentru 29 de zile. Camil Matase este acuzat de omor calificat si deosebit de grav, mama sa fiind cea care l-a denuntat la politie.

Romanul suspectat ca si-a omorat sotia si fiul in SUA a fost arestat

UPDATE - Camil Matase, romanul suspectat ca si-a ucis sotia si un copil in SUA, a fost arestat preventiv. Decizia a fost luata joi seara de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor de la Parchetul.

Tulcea: Un adolescent a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu un baiat de sapte ani

Un adolescent de 17 ani din Tulcea, acuzat ca a intretinut relatii sexuale, in mod repetat, cu un baiat de sapte ani, a fost arestat preventiv pentru 19 zile. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori de la.

Alba: Traficant de droguri arestat dupa ce a fost prins cu un kilogram de canabis

Un tanar de 22 de ani a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa comercializeze droguri de risc pe raza municipiului Alba Iulia. Acesta a fost arestat dupa ce anchetatorii au gasit un kilogram de cannabis.

Alba: Traficant de droguri arestat dupa ce a fost prins cu un kilogram de cannabis

Un tanar de 22 de ani a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa comercializeze droguri de risc pe raza municipiului Alba Iulia. Acesta a fost arestat dupa ce anchetatorii au gasit un kilogram de cannabis la.

Autorul atacurilor armate din Paris a fost arestat de autoritatile franceze

Politia franceza l-a arestat pe barbatul care a atacat, cu o arma de foc, doua institutii de presa, zilele trecute. Acesta a fost denuntat de o ruda, care l-a recunoscut din imaginile camerelor de supraveghere,.

Autorul atacului din redactia Liberation a fost arestat.

Politia din Paris a arestat miercuri seara un barbat care este suspectat ca ar fi comis atacul din redactia ziarului Liberation, informeaza Mediafax. Toate probele indica faptul ca anume Abdelhakim Dekhar a comis un atac, luni dimineata, la sediul Liberation, unde a ranit grav un asistent fotograf, apoi a deschis focul la sediul bancii Societe Generale din cartierul La Defense, fara a rani pe cineva. De asemenea, potrivit procurorului, suspectul ar fi luat .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )