Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tulcea: Un adolescent a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu un baiat de sapte ani

B1 B1,
Tulcea: Un adolescent a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu un baiat de sapte ani

Un adolescent de 17 ani din Tulcea, acuzat ca a intretinut relatii sexuale, in mod repetat, cu un baiat de sapte ani, a fost arestat preventiv pentru 19 zile. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori de la. continuă pe B1

Vaslui: Un barbat a fost arestat dupa ce a violat-o pe bunica sotiei sale

Un barbat de 40 de ani, din localitatea Tanacu, judetul Vaslui, a fost arestat preventiv, marti, pentru viol, fiind acuzat ca a abuzat-o sexual pe bunica sotiei sale. Femeia de 80 de ani, care a fost violata in.

ALBA. Traficant de droguri, arestat preventiv.

Un tanar in varsta de 22 de ani din Alba a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc dupa ce politistii de la Crima Organizata si procurorii DIICOT au descoperit ca acesta cultiva cannabis pe care-l vindea consumatorilor din Alba Iulia. In urma activitatilor investigativ-operative desfasurate, la data de 12 noiembrie a. c. s-a reusit prinderea in flagrant a suspectului, in timp ce incerca sa comercializeze 10 grame de cannabis, contra sumei de 250 de lei. Citeste si: Timisoara: .

Romanul suspectat ca si-a omorat sotia si fiul in SUA a fost arestat

UPDATE - Camil Matase, romanul suspectat ca si-a ucis sotia si un copil in SUA, a fost arestat preventiv. Decizia a fost luata joi seara de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor de la Parchetul.

VIDEO. Un roman, suspectat ca si-a ucis familia in SUA, a fost arestat in tara.

Un roman, suspectat ca si-a ucis familia in SUA, a fost arestat preventiv in tara, informeaza Mediafax. Procurorii Parchetului general au cerut instantei arestarea lui Matase dupa ce acesta a fost retinut pentru 24 de ore. Potrivit referatului cu propunerea de arestare preventiva, mama lui Camil Matase a sesizat, luni, Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, cu privire la faptul ca fiul sau, care locuieste in SUA, a revenit in tara in perioada 14-15 noiembrie. El i-ar fi povestit mamei sale .

Paris: Suspectul care a comis atacurile de la o banca si redactia ziarului Liberation a fost arestat

Suspectul care a comis atacurile de la o banca si redactia ziarului Liberation din Paris a fost arestat de autoritati. Anchetatorii au declarat ca testele ADN au confirmat vinovatia barbatului retinut.

Un barbat a fost fost arestat la Ankara fiind suspectat ca avea asupra sa o bomba

Politia turca a retinut joi un barbat suspectat ca are asupra sa un dispozitiv exploziv, in apropierea biroului premierului turc Recep Tayyip Erdogan, la Ankara, anunta presa locala. Politistii din fata.

Autorul atacurilor armate din Paris a fost arestat de autoritatile franceze

Politia franceza l-a arestat pe barbatul care a atacat, cu o arma de foc, doua institutii de presa, zilele trecute. Acesta a fost denuntat de o ruda, care l-a recunoscut din imaginile camerelor de supraveghere,.

Autorul atacului din redactia Liberation a fost arestat.

Politia din Paris a arestat miercuri seara un barbat care este suspectat ca ar fi comis atacul din redactia ziarului Liberation, informeaza Mediafax. Toate probele indica faptul ca anume Abdelhakim Dekhar a comis un atac, luni dimineata, la sediul Liberation, unde a ranit grav un asistent fotograf, apoi a deschis focul la sediul bancii Societe Generale din cartierul La Defense, fara a rani pe cineva. De asemenea, potrivit procurorului, suspectul ar fi luat .

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )