Libnet.ro
UNICEF

01:06

O banca din Romania a avut, sambata, probleme la servere. Cardurile si ATM-urile nu au functionat toata dimineata

România Liberă România Liberă,
O banca din Romania a avut, sambata, probleme la servere. Cardurile si ATM-urile nu au functionat toata dimineata

Clientii Raiffeisen Bank au intampinat, sambata dimineata, probleme la utilizarea cardului de credit si la retragerea banilor din bancomate. continuă pe România Liberă

Telekom lanseaza servicii bancare pe piata din Romania, in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia

Telekom Romania a anuntat miercuri lansarea serviciilor bancare pe piata locala in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia. Serviciile sunt disponibile online, la www. telekombanking. ro si vor fi introduse, gradual, din luna noiembrie, in magazinele Telekom si Germanos. Cei interesati isi pot face cont curent direct din aplicatia de mobil disponibila in App Store) si pot efectua, timp de trei ani, retrageri gratuite de la orice bancomat, in tara si in strainatate, si de transferuri in lei gratuite in limita a 50. 000 de lei, la orice banca din Romania, prin intermediul serviciilor online de internet si mobile banking.

Elevii din Romania sunt invatati de 4.500 de cadre didactice necalificate

In anul scolar 2017-2018, elevii din Romania sunt invatati de 4. 500 de cadre didactice necalificate, atrage atentia Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant. Romania este singura tara din Uniunea Europeana in care exista titulatura de necalificat in sistemul educational, potrivit sursei citate.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama. Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama! Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Ministrul Bodog atrage atentia asupra unui fapt deja cunoscut: Pacientii din Romania nu beneficiaza de aceleasi scheme terapeutice ca tarile mai dezvoltate din UE

Pacientii din Romania nu beneficiaza de aceleasi scheme terapeutice precum aceia din tarile UE mai dezvoltate, a declarat ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

Dezastru pentru mediu in trei orase din Romania. Gavrulescu: in Iasi, situatia este cea mai dezastruasa

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre celetrei municipalitati din Romania, care sunt vizate de.

Ambasadorul SUA: Presedintele meu a aplaudat lupta anticoruptie din Romania

Ambasadorul american la Bucuresti, Hans Klemm, a mai dat, joi, un mesaj de sustinere din partea SUA pentru lupta anticoruptie din Romania, la deschiderea misiunii comerciale americane Trade Winds, la care au participat si premierul roman, Mihai Tudose, precum si un inalt oficial al Guvernului de la Washington, Dale Tasharski, adjunct pentru Europa al asistentului secretarului american pentru Comert.

Dan Bucsa: Lipsa investitiilor, pata de pe cresterea economica din Romania; salariile si pensiile vor fi mancate de inflatie si depreciere

Nu sunt proiecte de investitii? Cine este responsabil? Statul, care stie foarte bine care sunt cele mai circulate si cele mai aglomerate sosele din Romania. Mai avem si coridoarele europene, care sunt foarte clar stabilite, insa se intrerup la intrarea.

IFC si UniCredit Leasing Corporation sprijina IMM-urile din Romania

IFC, membra a Grupului Banca Mondiala, a acordat un imprumut in valoare de 150 milioane de lei aproximativ 38,5 milioane USD) companiei UniCredit Leasing Corporation, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

BNR lanseaza o moneda din argint cu tema Laureati ai Premiului Nobel originari din Romania - Elie Wiesel

Banca Nationala a Romaniei BNR) va lansa in circuitul numismatic o moneda din argint cu tema Laureati ai Premiului Nobel originari din Romania - Elie Wiesel, in conformitate cu prevederile Legii nr. 312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a BNR, incepand cu data de 20 octombrie 2017, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )