Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elevii din Romania sunt invatati de 4.500 de cadre didactice necalificate

Hotnews Hotnews,
 Elevii din Romania sunt invatati de 4.500 de cadre didactice necalificate

In anul scolar 2017-2018, elevii din Romania sunt invatati de 4. 500 de cadre didactice necalificate, atrage atentia Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant. Romania este singura tara din Uniunea Europeana in care exista titulatura de necalificat in sistemul educational, potrivit sursei citate. continuă pe Hotnews

Dan Bucsa: Lipsa investitiilor, pata de pe cresterea economica din Romania; salariile si pensiile vor fi mancate de inflatie si depreciere

Nu sunt proiecte de investitii? Cine este responsabil? Statul, care stie foarte bine care sunt cele mai circulate si cele mai aglomerate sosele din Romania. Mai avem si coridoarele europene, care sunt foarte clar stabilite, insa se intrerup la intrarea.

Dezastru pentru mediu in trei orase din Romania. Gavrulescu: in Iasi, situatia este cea mai dezastruasa

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre celetrei municipalitati din Romania, care sunt vizate de.

Telekom lanseaza servicii bancare pe piata din Romania, in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia

Telekom Romania a anuntat miercuri lansarea serviciilor bancare pe piata locala in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia. Serviciile sunt disponibile online, la www. telekombanking. ro si vor fi introduse, gradual, din luna noiembrie, in magazinele Telekom si Germanos. Cei interesati isi pot face cont curent direct din aplicatia de mobil disponibila in App Store) si pot efectua, timp de trei ani, retrageri gratuite de la orice bancomat, in tara si in strainatate, si de transferuri in lei gratuite in limita a 50. 000 de lei, la orice banca din Romania, prin intermediul serviciilor online de internet si mobile banking.

Numarul medicilor din Romania e de fapt in crestere: Planificarea gresita a Ministerului Sanatatii determina criza din sanatate (FOTO)

Sistemul de sanatate din Romania este intr-o continua criza in ultimii 27 de ani. De foarte multe ori aceste probleme sunt puse pe seama plecarii de specialisti pentru salariile si conditiile mu.

Presedintele Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, sponsorizata de bugetul de stat: De zece ani, nu l-am vazut niciodata pe Ion Iliescu pe aici

In pofida numelui, Academia Oamenilor de Stiinta din Romania nu are bani pentru cercetare. Toate fondurile primite de la buget in valoare de peste 7 milioane de lei sunt alocate pentru plata salariilor si indemnizatiilor.

Ca la noi la nimeni: Numarul de salariati din Romania difera in functie de institutia intrebata (FOTO)

Numarul salariatilor din Romania, cel mai important indicator din economie, e un mister in Romania. Patru institutii din Romania pot oferi date privind aceasta statistica si fiecare are un.

Pietele europene cresc, dar investitorii din regiune sunt precauti

Bursele din Europa au crescut luni, in baza unor date solide privind economia Chinei. Totusi, investitorii din regiune sunt precauti in contextul evolutiilor politice din Spania.

Ministrul Bodog atrage atentia asupra unui fapt deja cunoscut: Pacientii din Romania nu beneficiaza de aceleasi scheme terapeutice ca tarile mai dezvoltate din UE

Pacientii din Romania nu beneficiaza de aceleasi scheme terapeutice precum aceia din tarile UE mai dezvoltate, a declarat ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

Ambasadorul SUA: Presedintele meu a aplaudat lupta anticoruptie din Romania

Ambasadorul american la Bucuresti, Hans Klemm, a mai dat, joi, un mesaj de sustinere din partea SUA pentru lupta anticoruptie din Romania, la deschiderea misiunii comerciale americane Trade Winds, la care au participat si premierul roman, Mihai Tudose, precum si un inalt oficial al Guvernului de la Washington, Dale Tasharski, adjunct pentru Europa al asistentului secretarului american pentru Comert.

Joi se lanseaza CCI - primul centru de consultanta istorica din Romania

Joi, 19 octombrie, de la ora 18. 30, la Gallery str. Leonida nr. 9-11, Bucuresti, sector 2) va avea loc lansarea Centrului de Consultanta Istorica, primul centru specializat in acest domeniu din Romania. in cadrul evenimentului, cercetatorii CCI vor discuta despre diferentele dintre istoria oficiala si consultanta istorica, ce inseamna realizarea si documentarea unei investigatii istorice, proces, film sau roman, dar si despre metodele si sursele consultantei istorice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )