Libnet.ro
UNICEF

23:30

BANCA NATIONALA A ROMANIEI: Ministerul Finantelor a atras, joi, 558 de milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BANCA NATIONALA A ROMANIEI: Ministerul Finantelor a atras, joi, 558 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 558 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 176 de luni, la un randament mediu de 4,47% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a atras, joi, 558 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 558 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 176 de luni, la un randament mediu de 4,47% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Banca Nationala a Romaniei a redus prognoza de inflatie pentru 2020 la 3%

Banca Nationala a Romaniei a redus prognoza de inflatie pentru 2020 la 3%, de la 3,1%, cat era estimarea anterioara, a anuntat, marti, guvernatorul BNR Mugur Isarescu, intr-o conferinta de presa.

O lectie de politica monetara responsabila de la Banca Nationala a Cehiei

In ciuda perspectivelor de temperare a cresterii economice, dar pe fondul accentuarii semnificative a presiunilor inflationiste, Banca Nationala a Cehiei BNC) a anuntat recent o majorare neasteptata a dobanzii de politica monetara, cu 0,25 puncte procentuale, pana la 2,25%.

VIDEO Handbal feminin: Nationala Romaniei, reunita la Ramnicu Valcea - Care este obiectivul pentru stagiul de pregatire

Nationala de handbal feminin a Romaniei se afla in aceasta saptamana la Ramnicu Valcea, in al doilea stagiu de pregatire pentru turneul preolimpic de calificare la JO de la Tokyo. Selectionerul Bogdan Burcea a precizat ca aceasta perioada este dedicata exclusiv pregatirii pentru partida cu Norvegia, pe care tricolorele o vor disputa la 21 martie, dupa meciul de debut cu Thailanda.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )