Libnet.ro
UNICEF

08:00

Banca Transilvania ar putea oferi dividende tot mai mari actionarilor daca cumpara Bancpost, potrivit unui fond american din actionariat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Transilvania ar putea oferi dividende tot mai mari actionarilor daca cumpara Bancpost, potrivit unui fond american din actionariat

Banca Transilvania ar putea oferi dividende tot mai mari actionarilor, in contextul in care potentiala achizitie a Bancpost ii va creste si mai mult cota de piata, reprezentand un catalizator pentru titlurile bancii din Cluj, iar creditarea este pe un. continuă pe Wall-Street Ro

Un burete descoperit in apele inghetate ale Alaskai ar putea oferi o arma eficienta de lupta impotriva cancerului la pancreas

Un mic burete verde, descoperit in apele inghetate in largul Alaskai, ar putea oferi prima arma eficienta impotriva cancerului de pancreas, o tumoare agresiva in fata careia medicina are prea putine solutii, scrie AFP.

Cum se pregateste Romania sa celebreze Marea Unire: o tara tot mai divizata pe relatia est-vest

Transilvania si Banatul evolueaza cu o viteza in plus fata de restul tarii. Sudul si estul Romaniei, dar si enclava Harghita-Covasna din centru, se dezvolta cu viteza melcului. Bucurestiul, cea mai bogata regiune din estul Europei alaturi de Ilfov, devine insuportabil pentru tot mai multi cetateni dupa mandatele lui Oprescu si Firea. Cu o infrastructura precara, ce nu leaga regiunile istorice intre ele, Romania se pregateste sa celebreze o suta de ani de la Marea Unire ca o tara profund divizata pe axa est-vest.

Tara noastra ofera una dintre cele mai mari cresteri de salarii din Europa

Salariatii romani obtin una dintre cele mai mari majorari medii in termeni reali a salariilor din Europa, insa cresterea inflatiei va influenta negativ rata castigurilor salariale in 2018, arata rezultatele unui studiu de specialitate, publicate ieri.

Wonder Woman a devenit filmul lansat vara care a generat cele mai mari incasari la box office-ul intern: ce record a depasit

Wonder Woman, cu Gal Gadot in rolul principal, a devenit filmul lansat vara care a generat cele mai mari incasari la box office-ul intern, depasind recordul precedent stabilit de Gardienii Galaxiei Vol.

Basescu: Liviu Dragnea este tot mai penibil. Nimeni nu-l mai baga in seama

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat miercuri ca liderul PSD, Liviu Dragnea, este tot mai penibil, in conditiile in care da indicatii pretioase partidului, dar.

Dragnea e tot mai penibil, Tudose si organizatiile ii spun nu

Presedintele PMP, Traian Basescu, a spus ca liderul PSD Liviu Dragnea devine tot mai penibil, pentru ca masurile din programul de guvernare nu sunt aplicate de Guvern, fiind daunatoarea economiei, iar filialele de partid nu respecta indicatiile de excludere a lui Victor Ponta si Sorin Grindeanu, semn ca pe Dragnea nu-l mai baga in seama nimeni.

Neintelegeri tot mai dese intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea pe masurile economice si numirile in institutii-cheie

A trecut mai putin de o luna de la investirea Guvernului Tudose, dar diferentele de pozitie intre premier si Liviu Dragnea, presedintele PSD, apar tot mai des. Fiscul, sefia serviciului secret al Ministerului de Interne, Fondul Suveran de Investitii si marile masuri economie toate au fost tema in divergenta intre cei doi. Ultima contra a aparut azi, cand Tudose a inchis definitiv ideea taxei de solidaritate.

Business report: Deficit de politisti in Romania? O comparatie cu tarile UE; Blestemul Autostrazii Transilvania: al patrulea constructor pleaca invins de autostrada inceputa de Bechtel;Romania - una dintre cele mai mari cresteri de salarii din Europa, tr

Tranzactiile imobiliare au totalizat 400 de milioane de euro in primul semestru. Piata devine mai lichida. Valoarea totala a tranzactiilor imobiliare din. Studiu: Europa Centrala si de Est ies din zona zona low-cost. Dar Romania?Modelul de crestere economica bazat pe mana de lucru ieftina este pe cale de.

Care sunt cele mai mari greseli pe care le faci intr-o relatie, potrivit zodiei tale

In timp ce cu totii ne straduim din greu sa avem relatii sanatoase, uneori trasaturile noastre innascute ne stau in calea fericirii si complica lucrurile. Acest lucru ar ptea fi determinat de personalitatea fiecaruia, dar ar putea avea totodata legatura cu problemele in dragoste comune pentru semnul tau zodiacal.

Care sunt cei mai mari angajatori din Romania? In ce orase sunt cele mai multe joburi disponibile?

Angajatorii din Romania au scos la concurs peste 220. 000 de persoane in primele sase luni din 2017, cu peste 35% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2016, se arata intr-un studiu eJobs. Cele mai multe joburi disponibile au fost in vanzari,.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )