Libnet.ro
UNICEF

07:45

Tara noastra ofera una dintre cele mai mari cresteri de salarii din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra ofera una dintre cele mai mari cresteri de salarii din Europa

Salariatii romani obtin una dintre cele mai mari majorari medii in termeni reali a salariilor din Europa, insa cresterea inflatiei va influenta negativ rata castigurilor salariale in 2018, arata rezultatele unui studiu de specialitate, publicate ieri. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Deficit de politisti in Romania? O comparatie cu tarile UE; Blestemul Autostrazii Transilvania: al patrulea constructor pleaca invins de autostrada inceputa de Bechtel;Romania - una dintre cele mai mari cresteri de salarii din Europa, tr

Tranzactiile imobiliare au totalizat 400 de milioane de euro in primul semestru. Piata devine mai lichida. Valoarea totala a tranzactiilor imobiliare din. Studiu: Europa Centrala si de Est ies din zona zona low-cost. Dar Romania?Modelul de crestere economica bazat pe mana de lucru ieftina este pe cale de.

Piata imobiliara traverseaza una dintre cele mai dinamice perioade de dezvoltare din istorie: de la recorduri, la proiecte ambitioase si noi hub-uri ce apar pe harta. Cum se prefigureaza 2017?

Prima jumatate a anului 2017 a fost foarte dinamica din punctul de vedere al activitatii pe piata imobiliara la nivel de Bucuresti si in tara. Noile livrari, extinderi si tranzactii au dus la cresteri considerabile in principalele sectoare .

FOTO Una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis din Romania este gravida in trei luni

Tenisul feminin romanesc va pierde, cel putin pentru o perioada, una dintre cele mai importante jucatoare din ultimii ani.

O frumoasa poveste de dragoste a luat sfarsit. Una dintre cele mai indragite cantarete a pus capat relatiei (FOTO, VIDEO)

La doar 16 ani, Ionela Covaci, o cantareata din Republica Moldova, a cucerit internetul cu talentul ei, dar si cu felul in care arata. Pana de curand aceasta traia intens o frumoasa.

Wonder Woman a devenit filmul lansat vara care a generat cele mai mari incasari la box office-ul intern: ce record a depasit

Wonder Woman, cu Gal Gadot in rolul principal, a devenit filmul lansat vara care a generat cele mai mari incasari la box office-ul intern, depasind recordul precedent stabilit de Gardienii Galaxiei Vol.

Romania ofera o crestere generoasa de salarii spre deosebire alte tari din Europa

Salariatii romani obtin una dintre cele mai mari cresteri medii in termeni reali a salariilor din Europa, insa cresterea inflatiei va influenta negativ rata castigurilor salariale in 2018, potrivit unui studiu Willis Towers Watson.

Olanda si Marea Britanie sunt cele mai mari canale prin care corporatiile evita taxele

Olanda si Marea Britanie reprezinta canale pentru 37% din banii care se indreapta spre paradisurile fiscale, dintre care majoritatea au legaturi puternice cu Marea Britanie, relateazaThe Guardian.

Care sunt cele trei tipuri de oameni cele mai predispuse la infidelitate

Infidelitatea este una dintre cele mai frecvente cauze ale despartirilor si ale divorturilor. Cel mai bine vandut autor New York Times si celebru expert in dating pentru femei, Matthew Hussey, dezvaluie care sunt cele trei tipuri de oameni care sunt mai predispusi sa insele decat altii.

Pericolul tratarii cariilor la femeile insarcinate. Depresia neonatala, una dintre cele mai grele complicatii posibile

Mamele au simtit pe pielea lor ca in perioada de sarcina organismul sufera o serie de modificari, inclusiv in cavitatea bucala. Pentru a evita complicatiile, femeile care vor sa sa aiba copii ar trebuie sa isi rezolve problemele dentare inainte de sarcina.

Care sunt cele mai mari greseli pe care le faci intr-o relatie, potrivit zodiei tale

In timp ce cu totii ne straduim din greu sa avem relatii sanatoase, uneori trasaturile noastre innascute ne stau in calea fericirii si complica lucrurile. Acest lucru ar ptea fi determinat de personalitatea fiecaruia, dar ar putea avea totodata legatura cu problemele in dragoste comune pentru semnul tau zodiacal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )